Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vicepremierul Vasile Dincu anunta ca, de anul viitor, bugetul programului Prima Casa va fi de cateva ori mai mare

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul Vasile Dincu anunta ca, de anul viitor, bugetul programului Prima Casa va fi de cateva ori mai mare

Ministrul Dezvoltarii Regionale Vasile Dincu sustine ca incepand de anul viitor ar putea creste bugetul alocat programului Prima Casa. Totodata, vicepremierul a mai anuntat ca se incearca optimizarea programului, astfel incat unele familii tinere sa aiba acces, fara sa plateasca un avans. continuă pe România Liberă

Mugur Isarescu: Pot sa spun ca bugetul pe anul viitor se va construi destul de greu

Nu putem detalia efectele promisiunilor privind cresterile salariale pana nu vedem ce configuratie bugetara va avea bugetul pe anul viitor. Personal pot sa spun ca bugetul pe anul viitor se va construi destul de greu cu toate aceste propuneri. Mai mult nu am ce sa comentez intrucat nu dispunem de aceste cifre, a explicat joi guvernatorul BNR, intr-o conferinta de presa.

Liviu Dragnea: Ciolos m-a sunat dupa ce a fost numit prim ministru si mi-a zis sa sustin varianta cu Vasile Dincu vicepremier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nici el, nici PSD nu au cerut ca Vasile Dincu sa fie vicepremier in guvernul actual, el afirmand duminica seara, la emisiuea Jocuri de putere de la Realitatea Tv, ca ideea le-a apartinut prim-ministrului Dacian Ciolos si presedintelui Klaus Iohannis.

Sper ca anul viitor sa gasim suficienta intelepciune pentru proiectul regionalizarii

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat aseara ca proiectul regionalizarii exista si ca spera ca anul viitor sa gaseasca suficienta intelepciune in randul clasei politice pentru a fi adoptat.

Salariul mediu pe economie pentru anul viitor e prognozat la 5.300 de lei

Salariul mediu lunar pe economie este prognozat pentru anul 2017 in cuantum de 5. 300 de lei, potrivit unei decizii aprobate de Guvern, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )