Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vicepresedintele CJ Olt, urmarit penal pentru ucidere din culpa

B1 B1,
Vicepresedintele CJ Olt, urmarit penal pentru ucidere din culpa

Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, este urmarit penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, abuz in serviciu si fals privind identitatea, a decis Parchetul de pe. continuă pe B1

Vicepresedintele CJ Olt, Marius Oprescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si falsificarea probelor. Medicul de garda, cercetat de procurori

Update 15. 14 - Medicul legist care se ocupa de caz, dr. Sorin Lesnic, a spus, joi, ca stie ca acest om nu trebuia sa moara, ca medicii au incercat din rasputeri sa-l salveze, si nu numai din considerente.

Marius Oprescu, vicele Consiliului Judetean Olt, cercetat penal pentru ucidere din culpa

Lucrurile se agraveaza pentru Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt. Protagonist al unui accident de circulatie petrecut de apropierea orasului natal Piatra-Olt in seara zilei de joi 4 octombrie, pe cand se intorcea de la o petrecere, Oprescu era cercetat initial pentru vatamare corporala din culpa dupa ce trei persoane au fost ranite, una fiind internata. in seara de marti 22 octombrie insa, pacientul internat a decedat.

Vicepresedintele CJ Olt, Marius Oprescu, acuzat de ucidere din culpa si falsificarea probelor. Medicul de garda, cercetat de procurori

Vicepresedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa si fals de identitate. Marius Oprescu acuzat si pentru sustragerea la recoltarea probelor. Oprescu ar fi incercat.

Vicepresedintele CJ Olt, cercetat pentru omor din culpa: Un medic legist sustine ca i s-a cerut sa schimbe raportul privind cauza mortii

Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident soldat cu decesul unei persoane. Demnitarul se afla la volanul unei autospeciale a.

Tanara care si-a lasat copiii sa arda de vii in casa, cercetata penal pentru ucidere din culpa

La doar 19 ani o tanara din Ilva Mare a ramas fara casa, dar si fara cei doi copilasi care au ars de vii. Aceasta mai primeste o lovitura de la politie, care o cerceteaza penal pentru ucidere din culpa.

Seful de la Crima Organizata Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti, acuza o inscenare. Vezi scrisoarea INTEGRALA a lui Traian Berbeceanu

Seful de la Crima Organizata Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti, acuza procurorii DIICOT si serviciile secrete ca i-au inscenat dosarul. intr-o scrisoare pe care i-a.

Scrisoarea prin care seful de la Crima Organizata Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti, acuza o inscenare

Seful de la Crima Organizata Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti, acuza procurorii DIICOT si serviciile secrete ca i-au inscenat dosarul. intr-o scrisoare pe care i-a.

Ion Ficior a fost pus sub acuzare pentru genocid: Este al doilea tortionar urmarit penal pentru aceste acuzatii

Ion Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca Periprava, este urmarit penal pentru genocid, fiind al doilea tortionar pus sub acuzare, la fel ca si Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului.

Accidentul cu Toyota: Presedintele PSD Slatina, Marius Oprescu, si un medic de la Spitalul Judetean Olt, urmariti penal

Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, care a provocat un accident soldat cu decesul unei persoane, este urmarit penal pentru cinci infractiuni, intre care ucidere din culpa, in acest caz fiind cercetat si un medic de la Spitalul Judetean, care ar fi incercat sa falsifice probele pentru alcoolemie, relateaza Mediafax.

Seful Biroului de Combatere a Crimei Organizate Alba, urmarit penal pentru sprijinirea unor infractori

ProcuroriiDIICOT au efectuat, miercuri dimineata, o serie de perchezitii in judetul Alba, fiind puse sub invinuire sase persoane acuzate de evaziune fiscala, aici numarandu-se si seful Biroului de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )