Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vicepresedintele PNL Marea Britanie a murit la doar 28 de ani. Dan-Tiberiu Sbircea tocmai ce obtinuse doctoratul

Adevărul Adevărul,
Vicepresedintele PNL Marea Britanie a murit la doar 28 de ani. Dan-Tiberiu Sbircea tocmai ce obtinuse doctoratul

Dan-Tiberiu Sbircea, vicepresedintele PNL Marea Britanie, care obtinuse de curand luase doctoratul la Imperial College din Londra, a incetat din viata luni, 13 noiembrie, la varsta de numai 28 de ani. continuă pe Adevărul

Sfarsit crunt pentru un roman aflat in Marea Britanie. Barbatul a fost lovit cu batele de baseball si a fost abandonat intr-o balta de sange

Sfarsit tragic pentru un roman aflat in Marea Britanie. Barbatul de 36 de ani din Braila a fost ucis cu sange rece, pe o strada dintr-o suburbie a Londrei. Victima a fost atacata de opt.

Parlamentul European ameninta cu blocarea BREXIT-ului. Negocierile cu Marea Britanie in impas

Negocierile UE-Marea Britanie din nou intr-un punct critic. Parlamentul European anuntat ca va respinge orice acord cu Londra care ar putea avea ca efect deportarea din Marea Britanie a cetatenilor europeni.

Justitia din Marea Britanie autorizeaza Scotia sa introduca un pret minim la alcool

Cea mai instanta din Marea Britanie a autorizat miercuri Scotia sa fixeze un pret minim la alcool, inclusiv la emblematicul whisky, pentru a lupta impotriva alcoolismului, scrie AFP.

Hackeri rusi care au atacat Marea Britanie in 2016 au vizat telecomunicatiile, energia si mass media / Nu mai exista nicio indoiala ca exista o ingerinta ruseasca in politica britanica

Hackeri rusi au atacat Marea Britanie, vizand sectoarele energiei, telecomunicatiilor si mass media, afirma marti responsabilul britanic pentru securitate cibernetica, citat de AFP. Activitatile Moscovei sunt evident o sursa de preocupare, subliniaza Ciaran Martin, seful Centrului national de securitate cibernetica NCSC), potrivit unui discurs pe care il va sustine in fata mai multor actori din sectorul IT.

Marea Britanie semnaleaza actiuni ostile ale Rusiei

Premierul britanic, Theresa May, a denuntat luni seara actiunile ostile ale Rusiei si a detaliat masurile luate de Marea Britanie pentru a-si asigura securitatea, dar a subliniat ca nu doreste un nou razboi rece.

O comunitate din Marea Britanie ofera cadouri de Craciun familiilor nevoiase din Romania

Mai multi credinciosi din Marea Britanie organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, o campanie prin care trimit cadouri oamenilor nevoiasi din Romania, relateazastratfordobserver. co. uk.

Marea Britanie va infiinta o noua autoritate de mediu post-Brexit

Guvernul Marii Britanii planuieste sa infinteze o noua autoritate de mediu dupa ce va parasi Uniunea Europeana, in urmatorii 10 ani urmand a fi plantati 11 milioane de copaci din mai multe specii, potrivit BBC.

VIDEO O planeta cu conditii propice vietii, descoperita la doar 11 ani lumina de Pamant

O exoplaneta care ar putea oferi conditii propice vietii a fost descoperita de o echipa de astronomi francezi la o distanta de 11 ani lumina de Pamant. Descoperirea cercetatorilor de la Institutul de Planetologie si Astrofizica din Grenoble a fost anuntata intr-un material care urmeaza sa fie publicat in Astronomy Astrophysics, scrie newsweek. com, citata de news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )