Libnet.ro
UNICEF

12:00

O comunitate din Marea Britanie ofera cadouri de Craciun familiilor nevoiase din Romania

Hotnews Hotnews,
 O comunitate din Marea Britanie ofera cadouri de Craciun familiilor nevoiase din Romania

Mai multi credinciosi din Marea Britanie organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, o campanie prin care trimit cadouri oamenilor nevoiasi din Romania, relateazastratfordobserver. co. uk. continuă pe Hotnews

Anuntul facut de Guvernul de la Londra azi-noapte. Toti romanii din Marea Britanie vor fi afectati

Guvernul Marii Britanii a anuntat, joi, ca se va desparti oficial de Uniunea Europeana la 29 martie 2019, ora 23.

Arheologi si istorici din Franta si Marea Britanie, la sesiune stiintifica in Baragan

O sesiunea stiintifica internationala, la care participa specialisti de marca ai arheologiei, istoriei clasice, istoriei medievale, moderne si contemporane, din Romania, dar si din Franta si Marea Britanie, va fi deschisa vineri, 10 noiembrie la Muzeul Judetean Ialomita, iar in data de 11 noiembrie, la Muzeul Dunarii de Jos, Sectia Arheologie, Calarasi.

Mesajul cutremurator al unei romance care a ajuns in Marea Britanie cu sufletul devastat: Copilasii mei ma vor uri daca ma intorc acasa si le ucid viitorul!

Promisiunile autoritatilor pentru romanii plecati peste hotare nu par sa fi convins pe toata lumea - dovada mesajul unei romance plecate in Marea Britanie. Numele meu e Elena si sunt in UK de cativa ani. Va fi.

Brexit: Guvernul a stabilit data la care Marea Britanie iese oficial din UE

Premierul Theresa May a anuntat ca guvernul este aproape sa definitiveze planul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana, stabilind deja data la care Regatul Unit va pune in aplicare votul referendumului din 2016.

Marea Britanie va infiinta o noua autoritate de mediu post-Brexit

Guvernul Marii Britanii planuieste sa infinteze o noua autoritate de mediu dupa ce va parasi Uniunea Europeana, in urmatorii 10 ani urmand a fi plantati 11 milioane de copaci din mai multe specii, potrivit BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )