Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viceprimarul din Ploiesti a dat Primaria in judecata. Vrea salariu mai mare

B1 B1,
Viceprimarul din Ploiesti a dat Primaria in judecata. Vrea salariu mai mare

Cristian Ganea, viceprimarul din Ploiesti, a dat in judecata Primaria si pe primar pentru ca vrea un salariu mai mare, informeaza Digi24. Acesta vrea un spor de 25% aplicat la salariul brut pe care il are,. continuă pe B1

Primaria Capitalei vrea sa cumpere intre 500 si 2.000 de adaposturi pentru statiile STB, fiind dispusa sa dea pana la 10.000 euro bucata

Primaria Capitalei vrea sa incheie un acord-cadru pe 4 ani, de pana la 88 milioane lei fara TVA, pentru a achizitiona intre 500 si 2000 de adaposturi pentru statiile de troleibuz si autobuz, potrivit unui anunt de intentie publicat pe 3 octombrie in sistemul electronic de achizitii publice. La un calcul simplu, pretul maxim pe care municipalitatea este dispusa sa-l plateasca pentru un adapost este de circa 9. 300 de euro fara TVA si include montajul. Cerintele nu sunt unele speciale: sa fie modulare, din metal, sa aiba banci, cos de gunoi si sa permita amplasarea de reclame.

Colonelul Paraschiv, Dirijorul in alb de la protestele din august 2018, a dat in judecata Jandarmeria

Colonelul Dumitru Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, supranumit dirijorul in alb in urma incidentelor din 10 august 2018, a dat in judecata Jandarmeria.

Robert De Niro, dat in judecata pentru hartuire si discriminare sexuala. Suma astronomica ceruta de acuzatoare

Actorul american Robert De Niro a fost dat in judecata de ofosta asistenta de-a lui, care i-a cerut daune de 12 milioane de dolari pe motiv ca timp de ani de zile a hartuit-o si a discriminat-o sexual, re.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )