Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Becali: Cristian Chivu doreste sa-si incheie cariera

Antena3 Antena3,
Victor Becali: Cristian Chivu doreste sa-si incheie cariera

Cristian Chivu renunta la cariera de fotbalist profesionist, potrivit lui Victor Becali, scrie Mediafax. Cristian Chivu are probleme medicale si doreste sa-si incheie activitatea ca jucator. in zilele. continuă pe Antena3

Cristian Chivu, constrans sa se retraga din activitate / Victor Becali: Cristian Chivu are probleme medicale si in zilele urmatoare isi va rezilia contractul cu Inter

Fostul international roman Cristian Chivu e constrans sa se retraga din activitatea de jucator de fotbal, din cauza problemelor medicale, relateaza presa italiana, citata de Agerpres. Jurnalistul Massimiliano Nebuloni, de la Sky Italia, a afirmat ca examenele medicale au relevat faptul ca piciorul sau nu se poate recupera astfel incat fundasul lui Inter Milano sa isi continue cariera la un nivel inalt. Chivu fusese supus unei interventii chirurgicale la unul dintre degetele piciorului drept, intr-o clinica din Miami, in luna august.

Chivu se retrage din activitatea de fotbalist, conform lui Victor Becali.

Cristian Chivu, fostul capitan al echipei nationale, isi va rezilia contractul cu Internazionale Milano in zilele urmatoare si se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist, conform Mediafax. Cristian Chivu are probleme medicale si doreste sa-si incheie activitatea de jucator. In zilele urmatoare isi va rezilia contractul cu Inter. Decizia lui cred ca este definitiva, pentru ca sutine ca nu mai poate continua sa joace. Nu este vorba de o negociere pentru a rezilia contractul, pur si .

Victor Becali: Chivu se retrage din activitatea de fotbalist

Fostul capitan al echipei nationale Cristian Chivu isi va rezilia contractul cu Internazionale Milano in zilele urmatoare si se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist, afirma impresarul Victor.

Nou termen in dosarul Transferurilor: Victor Becali nu este prezent din cauza unor probleme ...

Curtea de Apel Bucuresti judeca, miercuri, un nou termen in Dosarul Transferurilor, dar Victor Becali nu este prezent din cauza unor probleme medicale, informeaza Mediafax. Avocatul lui Victor Becali a explicat completului de judecata ca impresarul nu a putut veni deoarece a avut o problema de sanatate si se afla la Milano, el fiind sub supravegherea medicilor, care vor decide daca este necesara o intervetie chirurgicala. Acesta este primul termen din Dosarul Transferurilor la care Victor .

Victor Becali, pe patul de spital la Milano

Miercuri s-a aflat ca Victor Becali sufera de o afectiune ce ar putea necesita o interventie chirurgicala in Italia.

Victor Becali, operat de urgenta la Milano

Miercuri s-a aflat ca Victor Becali sufera de o afectiune ce necesita o interventie chirurgicala de urgenta.

Dosarul Transferurilor, un nou termen: Victor Becali nu este prezent din cauza unor probleme medicale

Victor Becali nu este prezent, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, unde are loc un nou termen in Dosarul Transferurilor, avocatul impresarului anuntand ca acesta se afla in Italia pentru rezolvarea unor probleme medicale, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )