Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victor Costache: Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii

Antena3 Antena3,
Victor Costache: Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi seara la B1 Tv ca nu crede ca exista o solutie magica pentru eradicarea platilor informale din spitale, dar ca trebuie sa iesim din zodia spagii. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi seara la B1 Tv ca nu crede ca exista o solutie magica pentru eradicarea platilor informale din spitale, dar ca trebuie sa iesim din zodia spagii si ca se cauta solutii pentru descurajarea acestui fenomen, relateaza Agerpres.

The Economist, concluzie dupa rezultatele la testele PISA: Nu exista o solutie magica pentru imbunatatirea Educatiei

Daca ar fi existat un solutia magica pentru imbunatatirea Educatiei, ar fi fost descoperita pana acum, scrie The Economist intr-o analiza dedicata rezultatelor ultimelor teste PISA.

Ministrul Sanatatii,Victor Costache: Eu nu cred in nimic din ce este restrictiv si ce este impus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca nu este de acord cu introducerea vaccinarii obligatorii, ci mai degraba in campanii ample de constientizare. Costache a precizat ca aproape un milion de persoane au fost vaccinate cu vaccinul antigripal achizitionat de Ministerul Sanatatii, dar a afirmat ca si in acest an dozele au ajuns prea tarziu in teritoriu, la pacienti.

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

Raspunsul lui Victor Costache, intrebat daca va fi respectat calendarul maririlor de salarii din Sanatate, asumat de fosta guvernare PSD (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca Guvernul PNL va duce la indeplinire angajamentele asumate de fosta Guvernare PSD in ceea ce priveste maririle de salarii pentru personalul.

Ce avere are ministrul sanatatii, Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, detine sase terenuri, doua autoturisme, o motocicleta, case de locuit in Sibiu, Iasi si Valcea cota parte), un apartament cota parte) si bijuterii si un ceas in va.

Victor Costache despre tragedia din blocul de la Timisoara, unde o femeie si doi copii au murit in urma deratizarii: Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a acestor firme

Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a firmelor care efectueaza dezinsectii si deratizari si care folosesc substante foarte toxice, iar consecinta a fost tragedia de la Timisoara, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Victor Costache. Pe 18 noiembrie, un bloc din Timisoara, cu peste 200 de apartamente, a fost evacuat dupa ce o femeie si doi copii au murit in urma deratizarii facute in cladire.

Ministrul Sanatatii, despre vaccinarea obligatorie: Eu nu cred in nimic din ce este impus, dar cred in campanii foarte bune de comunicare si in instinctul parintilor (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca nu crede in nimic din ce este impus, prin urmare nu sustine vaccinarea obligatorie, in schimb crede in campaniile bune de comunicare si .

Victor Costache, despre tragedia din blocul de la Timisoara: Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a acestor firme

Ministerul Sanatatii a fost exclus din procedura de avizare a firmelor care efectueaza dezinsectii si deratizari si care folosesc substante foarte toxice. Anuntul a fost facut de ministrul Victor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )