Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Piturca a convocat 14 jucatori din campionatul intern pentru turneul din Elvetia

B1 B1,
Victor Piturca a convocat 14 jucatori din campionatul intern pentru turneul din Elvetia

Selectionerul Victor Piturca a convocat 13 jucatori din Liga I si pe Bogdan Vatajelu de la CSU Craiova Liga a II-a) pentru turneul amical din Elvetia, informeaza site-ul oficial al FRF. Pentru turneul din. continuă pe B1

Victor Piturca a anuntat lotul final pentru amicalele cu Albania si Algeria

FRF a anuntat sambata lotul final pe care echipa nationala il va folosi in turneul din Elvetia in cele doua meciuri amicele cu Albania 31 mai, ora 20:00) si Algeria 4 iunie, ora 21:30).

Victor Piturca a anuntat lotul echipei nationale pentru turneul din Elvetia

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a anuntat lotul alaturi de care va aborda partidele amicale programate in Elvetia. Tricolorii vor intalni Albania 31 mai) si Algeria 4 iunie).

Bibi Touring, parte din Christian Tour, estimeaza afaceri de 4 mil. euro din turism intern

Bibi Touring Touroperator membru al Christian Tour Group tinteste in acest an o cifra de afaceri de circa 4 milioane de euro din turism intern, dubla fata de cea din 2013.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu va iesi din inchisoare

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu va iesi din inchisoare. Judecatorii Tribunalului Ilfov au admis cererea de eliberare conditionata, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 15 ani de inchisoare. in.

VIDEO Victor Atanasie Stanculescu, eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii Tribunalului Ilfov au decis miercuri eliberarea conditionata din inchisoare a fostului general de armata Victor Atanasie Stanculescu, condamnat la 15 ani de detentie in dosarul Revolutiei de la Timisoara, transmite Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )