Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Piturca, dupa ratarea calificarii la Mondial: Ne-am autodepasit in aceasta campanie

Hotnews Hotnews,
 Victor Piturca, dupa ratarea calificarii la Mondial: Ne-am autodepasit in aceasta campanie

Romania nu a reusit sa faca pasul spre un nou Campionat Mondial de fotbal n. r. unde nu a mai ajuns din 1998), tricolorii fiind eliminati la baraj de Grecia. Ne-am autodepasit in aceasta campanie, pacat ca am luat goluri ca in curtea scolii, a precizat selectionerul Victor Piturca. continuă pe Hotnews

Victor Piturca: Si in Grecia am jucat ofensiv, baietii si-au revenit dupa infrangere

Victor Piturca a vorbit, luni - in cadrul unei conferinte de presa, despre sansele Romaniei de a ajunge la Mondialul de fotbal din 2014. Infrangerea din tur a fost grea, dar baietii si-au revenit. Erau daramati dupa meci. Si in Grecia am jucat ofensiv, insa acum va fi pe viata si pe moarte, a precizat selectionerul.

Reactia lui Ladislau Boloni dupa ce Adrian Mutu l-a ironizat pe Victor Piturca

Adrian Mutu a fost in centrul atentiei in acest weekend, dupa ce a postat pe contul sau de Facebook o poza ironica fata de Victor Piturca.

Adrian Mutu si poza care l-a readus in centrul atentiei. Reactiile din mediul virtual dupa imaginea cu Mr. Bean, ironica la adresa lui Victor Piturca

Adrian Mutu a fost in centrul atentiei in ultimele doua zile, printr-o poza postata pe contul sau de Facebook, care era ironica fata de Victor Piturca.

Cum ar putea arata Romania in returul cu Grecia - Victor Piturca pregateste mai multe modificari

Dupa ce a pierdut cu 3-1 in mansa tur, Victor Piturca este nevoit sa schimbe strategia pentru partida cu Grecia de pe Arena Nationala. Conform gsp. ro, selectionerul i-ar putea titulariza pe Maxim, Chiriches si Nicolita.

Ce se intampla cu Piturca dupa meciul cu Grecia

Viitorul lui Victor Piturca la echipa nationala pare incert din perspectiva meciului retur cu Grecia.

Victor Piturca: S-a calificat echipa care trebuia. Grecia a fost mai buna

Selectionerul Victor Piturca a spus la microfonul Antenei 3 ca la Rio va ajunge echipa mai buna si si-a felicitat elevii pentru prestatia din cele doua manse. Probabil asta e diferenta. Din pacate.

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro de la ora 13:00 conferinta de presa pe care a sustinut-o selectionerul Victor Piturca inaintea returului cu Grecia.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Urmariti live text pe onlinesport. ro de la ora 13:00 conferinta de presa pe care o sustine selectionerul Victor Piturca inaintea returului cu Grecia.

Victor Piturca despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

Victor Piturca, despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )