Libnet.ro
UNICEF

12:16

Victor Piturca despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Adevărul Adevărul,
Victor Piturca despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. continuă pe Adevărul

Victor Piturca, despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

CONFERINTA Victor Piturca despre Romania - Grecia: E greu, dar nu imposibil

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

Victor Piturca: Si in Grecia am jucat ofensiv, baietii si-au revenit dupa infrangere

Victor Piturca a vorbit, luni - in cadrul unei conferinte de presa, despre sansele Romaniei de a ajunge la Mondialul de fotbal din 2014. Infrangerea din tur a fost grea, dar baietii si-au revenit. Erau daramati dupa meci. Si in Grecia am jucat ofensiv, insa acum va fi pe viata si pe moarte, a precizat selectionerul.

Piturca, inainte de Romania - Grecia: Maxim este copilul meu. Cine ar putea evolua?.

Selectionerul Victor Piturca a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu are nimic cu mijlocasul Alexandru Maxim, considerandu-l pe acesta copilul sau. Piturca vrea ca tricolorii sa se autodepaseasca la Bucuresti, conform Mediafax. Maxim are o atitudine excelenta. Pur si simplu asa am gandit partida tur. Cu Maxim sa am ceva? Maxim e copilul meu, eu l-am adus la echipa nationala. Voi nu stiati de el cand l-am adus la echipa nationala. Stia cineva de el? In cariera lui am avut un, hai .

Cum ar putea arata Romania in returul cu Grecia - Victor Piturca pregateste mai multe modificari

Dupa ce a pierdut cu 3-1 in mansa tur, Victor Piturca este nevoit sa schimbe strategia pentru partida cu Grecia de pe Arena Nationala. Conform gsp. ro, selectionerul i-ar putea titulariza pe Maxim, Chiriches si Nicolita.

Romania - Grecia / Chiriches: Ma simt bine cu masca, sunt apt suta la suta

Vlad Chiriches s-a antrenat normal si va fi apt de joc pentru meciul dintre Romania si Grecia de marti, ora 21. 00, in direct pe Antena 1.

Marica, despre meciul Grecia- Romania: Calificarea nu e jucata si numai cu ajutorul ...

Ciprian Marica, atacantul folosit de selectionerul Victor Piturca in atacul Romaniei, la Pireu, a declarat ca, in ciuda rezultatului inregistrat in meciul tur, 3-1 pentru greci, calificarea nu este jucata si este foarte convins ca pe Arena Nationala jocul din teren va fi altul decat a fost in Grecia. Citeste si: Grecia - Romania: 3-1 Tricolorii, ingenunchiati de brigada de arbitri! Ce a declarat Piturca Calificarea nu e nici pe departe jucata. Suntem tristi, dar trebuie sa mergem .

FOTOGALERIE Vlad Chiriches, cu noua masca - Antrenamentul nationalei inainte de duelul decisiv cu Grecia

Nationala Romaniei a participat, luni, la antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014). Pe o vreme inchisa, la Mogosoaia, tricolorii au parut relaxati si pregatiti pentru duelul cu elenii. Ma simt foarte bine cu masca, nu ma incomodeaza. Sper sa ne calificam la turneul final, a precizat Vlad Chiriches.

Grecia vs. Romania: Alexandru Maxim, lasat rezerva de Victor Piturca

Selectionerul Victor Piturca a decis sa nu il introduca pe Alex Maxim VfB Stuttgart), din primul minut al meciului impotriva Greciei prima mansa a barajului de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia), urmand ca in locul sau sa fie titular Bogdan Stancu.

Victor Piturca: Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase

Romania a pierdut partida cu Grecia, scor 3-1, contand pentru barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Am intalnit un adversar redutabil, am primit goluri din faze fixe, din situatii simple. Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase, a declarat Victor Piturca, la finalul disputei de la Pireu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )