Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Anul viitor incepem lucrarile la autostrada Pitesti-Ramnicu Valcea

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Anul viitor incepem lucrarile la autostrada Pitesti-Ramnicu Valcea

In timpul vizitei sale la Mioveni, prilejuita de inaugurarea Centrului Cultural Educativ si discutarea unor detalii referitoare la o viitoare colaborare a Institutului de Cercetari Nucleare cu parteneri americani si italieni, prim-ministrul Victor Ponta a facut si cateva referiri la autostrada Pitesti-Sibiu. continuă pe Adevărul

Victor Ponta are in plan o noua autostrada: Craiova-Calafat

Victor Ponta a declarat ca printre proiectele noi care privesc infrastructura rutiera si care pot fi finantate din fonduri de coeziune si din Connecting Europe Facility se numara si segmentul de autostrada cuprins intre Craiova si Calafat.

Victor Ponta: imi doresc sa privim spre viitor, sa depasim ura si dezbinarea. La multi ani, Romania!

Premierul Victor Ponta ureaza La multi ani! romanilor, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, si face apel la intelepciunea romanilor din 1918, cand s-a inteles cat de importanta este solidaritatea pentru unirea.

Victor Ponta: Strategia privind constructia de autostrazi este realista, bazata pe banii pe care ii avem, nu pe povesti nemuritoare

Premierul Victor Ponta sustine ca strategia Guvernului privind constructia de autostrazi este realista, dar ca nu toata lumea e fericita ca trece autostrada peste tot. Aceasta strategie are o uriasa diferenta fata de restul strategiilor. Este realista si este bazata pe banii pe care-i avem si pe lucruri pe care le putem face, nu pe povesti nemuritoare. Repet, in special de la cei care au facut noua kilometri pe an si acum ne spun noua cum ar trebui sa facem mai bine, a spus Ponta.

Victor Ponta, la Targu-Jiu: Comisia pentru Poarta Sarutului a fost aprobata si lucreaza

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Targu-Jiu, unde a fost prezent la aprinderea iluminatului de sarbatori, ca a fost aprobata comisia de specialitate care va analiza modul in care a fost realizata reabilitarea monumentului Poarta Sarutului, iar specialistii lucreaza deja pentru a stabili daca lucrarile au fost facute corespunzator, transmite Agerpres.

Consilierul lui Victor Ponta: Crin Antonescu pare ca nu este foarte hotarat cu cine sa se lupte. Intentiile sale reale se vor vedea in perioada urmatoare

Dan Sultanescu, consilier al premierului Ponta, scrie pe obiectiv. info ca in acest moment batalia politica se da intre Traian Basescu si Victor Ponta, in timp ce Crin Antonescu si PDL sunt intr-o zona in care nu e clar care le sunt adversarii. Sultanescu il inteapa pe liderul PNL, spunind ca pare ca nu este hotarat cu cine sa lupte, si il atentioneaza ca zona de atragere de nou electorat, alaturi de cel al USL, nu este ograda adversarului, ci zona publicului mai putin partizan, care ar vrea proiecte noi, depasirea vechilor batalii, constructie si atitudine pozitiva pentru viitor.

Victor Ponta: Cred ca Basescu avea demult terenul din Calarasi, acum a vrut sa il albeasca. / Bugetul pe 2014 - construit pe baza a ceea ce am reusit in acest an ca si crestere economica. Nicio taxa nu a fost modificata

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca, dupa parerea sa, presedintele Traian Basescu avea terenul de la Calarasi de mai multa vreme, dar ca acum a decis sa il treaca in proprietatea familiei sale. Eu cred ca avea acest teren demult si acum a vrut sa il albeasca, ca sa va spun direct. ) Spre finalul mandatului s-a gandit sa treaca cumva pe numele familiei niste proprietati pe care probabil ca lucra mai de mult la ele. Primul ministru a mai afirmat ca bugetul pe anul 2014 a fost construit de Guvern pe baza a ceea ce s-a reusit in 2013, ca si crestere economica, dar si pe ce se poate previziona pentru 2014, a declarat duminica premierul Victor Ponta. Premierul a adaugat ca nicio taxa nu a fost modificata.

Victor Ponta: Bugetul pe 2014 - construit pe baza a ceea ce am reusit in acest an ca si crestere economica. / Nicio taxa nu a fost modificata

Bugetul pe anul 2014 a fost construit de Guvern pe baza a ceea ce s-a reusit in 2013, ca si crestere economica, dar si pe ce se poate previziona pentru 2014, a declarat duminica premierul Victor Ponta. Premierul a adaugat ca nicio taxa nu a fost modificata.

Premierul Victor Ponta a aprins luminile de sarbatori de la Targu Jiu

Premierul Victor Ponta a aprins luminile de sarbatori la Targu Jiu ca si anul trecut. Peste 3. 000 de oameni au marcat momentul alaturi de premier.

Dan Manolescu: Nu anticipez cresteri ale cotelor de impozitare pentru anul viitor

Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor, a declarat, saptamana trecuta, ca nu anticipeaza cresteri ale cotelor de impozitare pentru anul viitor, facand referire chiar la o posibila scadere a cotei de asigurari sociale pentru jumatatea anului viitor, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Grupul francez Renault se asteapta ca piata auto din Franta sa se stabilizeze anul viitor

Grupul francez Renault se asteapta ca piata auto din Franta sa se tabilizeze anul viitor, dupa scaderile din ultimii ani, relateaza MarketWatch. Anul trecut, Franta a fost cea mai mare piata pentu Dacia,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )