Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta il ataca pe Iohannis: Eu ma intreb daca nu cumva nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta il ataca pe Iohannis: Eu ma intreb daca nu cumva nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fie trimis in judecata. continuă pe România Liberă

Ponta il ataca pe Iohannis: Ma intreb daca nu cumva a facut PRESIUNI ca sa fiu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fie trimis in judecata.

Ponta: Eu ma intreb daca nu cumva Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Intr-o emisiune televizata, premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Iohannis ar trebui sa fie mai echilibrat in declaratii. Privind declaratiile sefului statului potrivit carora ar fi un lucru bun.

Ponta: Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu eu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut presiuni pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find anormale.

Victor Ponta: Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu eu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut presiuni pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find anormale.

Ponta: Ma intreb daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata

Ma intreb daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata, a declarat joi premierul Victor Ponta la Romania TV. Ponta a mai spus ca presedintele Iohannis ar trebui sa fie un pic mai echilibrat si sa ne trateze pe toti ca fiind cetateni ai Romaniei.

Ministrul ungar de Externe il ataca, din nou, pe Victor Ponta: Minte constant si calomniaza Ungaria

Premierul Romaniei, Victor Ponta, minte constant si calomniaza o tara vecina, a declarat, luni, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto. Mai mult, oficialul a subliniat ca atitudinea liderului roman reprezinta rusinea Europei.

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva.

Victor Ponta, avertisment pentru Robert Negoita: E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?

Premierul Victor Ponta i-a dat miercuri un avertisment lui Robert Negoita, cel care si-a anuntat ieri candidatura la sefia PSD si i-a criticat pe premier si pe Liviu Dragnea pentru scandalurile penale in care sunt implicati. E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?, a spus Ponta, zambind.

Victor Ponta, despre anuntul candidaturii lui Robert Negoita la presedintia PSD: I-am zis ca e riscant sa zica de Dragnea, de mine. Daca maine e el? Eu n-as fi zis (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a sunat aseara pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita. Asta dupa ce edilul a anuntat ca va candida la presedintia Partidului Social Democrat, Informeaza B1 TV. Ponta a catalogat.

Victor Ponta: Nu se va pune problema sa piarda cineva vreun leu de la pensii, chiar daca avem inflatie negativa

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a discutat cu ministrul Muncii, Rovana Plumb, despre legea pensiilor, si a dat asigurari ca nimeni nu va pierde vreun leu de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )