Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta, audiat in dosarul Referendumului: Vreau sa spun adevarul. Am vrut sa-l spun in fata procurorului si procurorul nu m-a acceptat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, audiat in dosarul Referendumului: Vreau sa spun adevarul. Am vrut sa-l spun in fata procurorului si procurorul nu m-a acceptat

Victor Ponta, presedintele PSD si premierul Romaniei, a venit la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru a fi audiat in dosarul Referendumului. El a precizat ca a vrut sa vorbeasca si in fata procurorului, dar acesta nu l-a acceptat. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, despre dosarul Referendumului: Voi spune adevarul

Premierul Victor Ponta a precizat, duminica, la Romania Tv, ca va merge, miercuri, la i142;nalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat in dosarul Referendumului, pentru a declara ca131;, in 2012, nu s-a fa131;cut nicio schema131; de fraudare.

Ponta: Miercuri voi fi audiat in dosarul Referendumului. Voi spune adevarul si numai adevarul

Premierul Victor Ponta a precizat, la un post de televiziune, ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului si ca va explica faptul ca, bazat pe.

Victor Ponta, audiat ca martor in dosarul Referendumului: Am vrut sa spun adevarul si in fata procurorului si nu m-a ascultat (VIDEO)

00 in sala de judecata, Ponta a declarat ca PSD a folosit un sistem, la fel ca celelalte partide si ca responsabilii de campanie sa fie Liviu Dragnea si Eduard Hellvig, pe atunci secretarul general al.

UPDATE Premierul Victor Ponta va fi audiat miercuri ca martor in dosarul Referendumul. Ponta: Vreau sa spun adevarul

Premierul Victor Ponta este audiat miercuri la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Referendumul, in care este judecat vicepremierul Liviu Dragnea. La termenul anterior al procesului din 6 martie, instanta a stabilit citarea mai multor martori propusi de aparare pentru audiere, printre care se afla si premierul Victor Ponta. UPDATE: ora 8. 50 Premierul a ajuns la Curtea Suprema pentru a fi audiat.

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

Victor Ponta, audiat astazi in Dosarul Referendumului. in 2012 nu a fost nicio incercare de lovitura de stat

Victor Ponta va fi audiat astazi ca martor in dosarul Referendumului, in care este judecat Liviu Dragnea. Magistratii au dispus sa fie citati in dosar toti martorii propusi de avocatii inculpatilor. De.

Victor Ponta, audiat la instanta suprema: Sistemul de sms-uri de la referendum inregistra doar prezenta, nu voturile cu Da sau Nu. Am decis sa avem acest sistem, la fel ca alte partide. / Nu-mi amintesc daca am primit SMS de la Dragnea

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat miercuri in fata instantei ca a cunoscut sistemul de sms-uri aplicat de USL la referendumul din 2012 si modul de functionare a aplicatiei, dar ca aceasta consemna doar prezenta si date din procesul-verbal, nu indica si numarul de voturi cu Da sau Nu. El a aratat ca, inca de la alegerile prezidentiale din 2009, PSD a decis sa aiba un sistem de verificare a prezentei electorale, cum au avut si alte partide, PDL fiind primul partid cu un astfel de sistem. Cand am devenit presedinte PSD, am decis sa avem acest sistem, folosit prima data de PSD la alegerile locale din iunie 2012, apoi la toate tipurile de scrutin, inclusiv la cel din noiembrie 2014, la fel ca alte partide, a spus Ponta in fata instantei. Ponta a fost audiat ca martor, miercuri dimineata, in dosarul Frauda la referendum, in care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata.

Arhiva Rl: Ce are de ascuns Ponta in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta l-a aparat pe Liviu Dragnea in fata instantei inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde vicepremierul PSD este judecat in dosarul fraudelor la referendumul din 2012 de demitere a presedintelui de atunci, Traian Basescu.

Ce are de ascuns Ponta in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta l-a aparat pe Liviu Dragnea in fata instantei inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde vicepremierul PSD este judecat in dosarul fraudelor la referendumul din 2012 de demitere a presedintelui de atunci, Traian Basescu.

UPDATE: Premierul, audiat in dosarul Referendumului. Ponta spune cum se trimiteau SMS-urile la alegatori

45: Premierul Victor Ponta a parasit sediul iCCJ, unde a fost audiat ca martor in dosarul referendumului. Ponta a explicat ca decizia de a organiza referendum pentru demiterea lui Basescu a fost una politica si pentru ca Dragnea nu a fost membru al Parlamentului la acea vreme, raspunderea a cazut asupra lui.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )