Libnet.ro
UNICEF

06:30

Arhiva Rl: Ce are de ascuns Ponta in dosarul Referendumului

România Liberă România Liberă,
Arhiva Rl: Ce are de ascuns Ponta in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta l-a aparat pe Liviu Dragnea in fata instantei inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde vicepremierul PSD este judecat in dosarul fraudelor la referendumul din 2012 de demitere a presedintelui de atunci, Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Dosarul Referendumului: Premierul Ponta, asteptat la ICCJ

Premierul Victor Ponta va merge, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat, in calitate de martor in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea.

UPDATE: Dosarul Referendumului: Premierul Ponta a ajuns ICCJ

53: Premierul Victor Ponta a ajuns in dimineata zilei de miercuri la ICCJ unde este martor al Apararii i dosarul Referendumul. Premierul a ajuns la scurt timp dupa Liviu Dragnea si Mircea Dusa.

Ce are de ascuns Ponta in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta l-a aparat pe Liviu Dragnea in fata instantei inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde vicepremierul PSD este judecat in dosarul fraudelor la referendumul din 2012 de demitere a presedintelui de atunci, Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

UPDATE: Premierul, audiat in dosarul Referendumului. Ponta spune cum se trimiteau SMS-urile la alegatori

45: Premierul Victor Ponta a parasit sediul iCCJ, unde a fost audiat ca martor in dosarul referendumului. Ponta a explicat ca decizia de a organiza referendum pentru demiterea lui Basescu a fost una politica si pentru ca Dragnea nu a fost membru al Parlamentului la acea vreme, raspunderea a cazut asupra lui.

Victor Ponta a ajuns la inalta Curte pentru a fi audiat ca martor in dosarul referendumului

Premierul Victor Ponta a ajuns miercuri dimineata in jurul orei 9. 00 la inalta Curte de Casatie si Justitie unde va fi audiat ca martor in dosarul fraudelor la referendum. La sosirea la sediul iCCJ, premierul a.

Victor Ponta, dupa audierea in dosarul Referendumului: Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ce am spus astazi, poate ca nu exista acest dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dupa ce a fost audiat ca martor in dosarul Referendumului ca a spus adevarul in fata instantei si ca daca ar fi avut ocazia sa faca aceste declartii si in fata.

Victor Ponta, audiat in dosarul Referendumului: Vreau sa spun adevarul. Am vrut sa-l spun in fata procurorului si procurorul nu m-a acceptat

Victor Ponta, presedintele PSD si premierul Romaniei, a venit la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru a fi audiat in dosarul Referendumului. El a precizat ca a vrut sa vorbeasca si in fata procurorului, dar acesta nu l-a acceptat.

Ponta spune ca miercuri se prezinta pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului si ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

Ponta: Miercuri voi fi audiat in dosarul Referendumului. Voi spune adevarul si numai adevarul

Premierul Victor Ponta a precizat, la un post de televiziune, ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului si ca va explica faptul ca, bazat pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )