Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta: Nu bagam nicio taxa pe nicio centrala de apartament

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Nu bagam nicio taxa pe nicio centrala de apartament

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta de guvern, ca guvernul nu intentioneaza sa introduce o taxa pe centrala de apartament, insa vizeaza o strategie pe termen lung de modernizare a sistemelor de termoficare. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Guvernul nu intentioneaza sa puna taxa pe centralele de apartament

Premierul Victor Ponta a anuntat in sedinta de Guvern de marti ca Executivul nu are intentia sa introduca o taxa pentru centralele de apartament, insa doreste sa modernizeze sistemele de termoficare din.

Victor Ponta, criticat de presa din Marea Britanie: Premierul Romaniei s-a dat drept Simona Halep ca sa stranga like-uri pe Facebook

Premierul Victor Ponta a fost taxat de presa din Marea Britanie dupa ce s-a folosit de imaginea tenismenei Simona Halep pentru a-si mari popularitatea pe reteaua de socializare Facebook. Jurnalistii britanici au.

Victor Ponta: Nu e obligatoriu ca urmatorul premier sa fie de la PSD

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie de la PSD, dar ca acesta va trebui sa fie o pro-european si un om cu care sa poata lucra, informeaza Mediafax. Important e sa.

Premierul roman Victor Ponta si comisarul european pentru Energie Guenther Oettinger vin la Chisinau, de Ziua Independentei

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta si comisarul european pentru Energie Guenther Oettinger vin astazi la Chisinau. Cei doi oficiali, insotiti de premierul Iurie Leanca, vor participa pe 27 august la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iasi-Ungheni, in satul Zagarancea, raionul Ungheni.

Premierul Victor Ponta, la RTV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

Taiere de panglica la gazoduct. Premierul Victor Ponta puncteaza electoral alaturi de omologul din Republica Moldova

Gazoductul Iasi-Ungheni, proiect inceput in august 2013, despre care premierul Victor Ponta a promis ca va fi functional in decembrie 2013, va fi inaugurat cu sapte luni intarziere in cadrul unei ceremonii de taiere de panglica programata in Republica Moldova.

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister.

Premierul Victor Ponta: in 10-15 septembrie presedintele nu va mai putea respinge legea reducerii CAS

Prezent sambata la Bistrita, la comemorarea a 100 de ani de la inceperea Primului Razboi Mondial, premierul Victor Ponta a declarat ca in 10-15 septembrie presedintele Traian Basescu va avea legea CAS pe birou si nu o va mai putea respinge.

Victor Ponta: Am facut o gluma proasta cu popcornul, am regretat imediat. / Nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie din PSD. Trebuie sa fie pro-european, pro-atlantist

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, de ce a ales sa manance popcorn in turul intai al alegerilor prezidentiale, asa cum a declarat recent, el precizand ca exprimarea a constituit o gluma proasta, pe care a regretat-o imediat. A fost o gluma proasta pe care am facut-o si am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul, a spus Ponta la RTV, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )