Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta: Basescu vorbeste intr-un argou pe care nu-l stapanesc, e un pic cam de port, marinaresc

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Basescu vorbeste intr-un argou pe care nu-l stapanesc, e un pic cam de port, marinaresc

Premierul Victor Ponta este de parere ca presedintele Traian Basescu foloseste un limbaj marinaresc atunci cand califica drept dubioasa pozitia sa fata de Republica Moldova, scrie Agerpres. Nu inteleg limbajul acesta. E un pic cam de port asa, marinaresc. ) Nu stiu ce inseamna dubioasa. Limbajul e un pic infractional. Nu pot sa il definesc, desi am fost procuror. Domnul Basescu vorbeste intr-un argou pe care nu-l stapanesc, a spus premierul, luni, la Palatul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Daca exista o formula de tandem cu un presedinte cu care sa lucrez foarte bine, nu candidez la presedintie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu va candida la prezidentiale, chiar daca va fi pe primul loc in sondaje, mai ales daca va exista un tandem cu un presedinte cu care sa lucreze foarte bine. Am spus-o.

Victor Ponta a multumit autoritatilor pentru profesionalismul aratat de Ziua maghiarilor de pretutindeni

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj prin care a multumit autoritatilor implicate in gestionarea evenimentelor care au marcat Ziua maghiarilor de pretudindeni, precizand si ca acestea au avut un comportament democratic si civilizat.

Geoana: Victor Ponta si cu mine avem calitatile care ne recomanda sa candidam la Presedintia Romaniei

In interiorul PSD, in acest moment, sunt doua nume - Victor Ponta si cu mine - care au atributele, calitatile, experienta si sustinerea din partid si in opinia publica ce ne-ar permite sa candidam la Presedintia Romaniei, a declarat Mircea Geoana, duminica, la emisunea Dupa 20 de ani.

Basescu, razand: Udrea poate sa il bata pe Victor Ponta, fizic, daca e nevoie.

Presedintele Basescu a fost intrebat, luni, despre sansele Elenei Udrea de a candida la prezidentiale, in contextul in care unele sondaje indica faptul ca ar obtine in jur de 30% intr-o finala cu Victor Ponta, seful statului a raspuns ca aceasta poate sa il bata pe Ponta, fizic, daca e nevoie, potrivit Mediafax. Basescu a apreciat totodata, in interviul acordat Adevarul Live, ca Udrea va fi un om politic care va avea ceva de spus. Din acest punct de vedere, cred ca Elena Udrea poate sa il .

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Discutie Ponta - Basescu pe tema interdictiei in Romania pentru unii cetateni maghiari

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu au discutat, luni, despre problema interdictiei pentru unii cetateni maghiari privind intrarea inRomania, potrivit sefului Guvernului. Am discutat.

Ponta: Basescu e suparat pe Leanca dintr-o chestiune personala. Nu cred ca-l vrea din nou pe Voronin la conducere

Premierul Victor Ponta a comentat luni, la Romania TV, declaratiile presedintelui referitoare la relatia dintre liderul Executivului roman si omologul sau moldovean, Iurie Leanca. in opinia lui Ponta, presedintele este suparat pe prim-ministrul Moldovei dintr-o chestiune strict personala.

Victor Ponta: Presedintele va participa la Consiliul European, desi sunt discutii 100% de Guvern. Se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca presedintele Traian Basescu va reprezenta Romania la lucrarile Consiliului European din 21-22 martie, desi este vorba despre un program 100% de Guvern. I-am cerut mandat de reprezentare, insa nu este o surpriza faptul ca nu mi l-a acordat, a afirmat Ponta, citat de Agerpres. Premierul a precizat ca se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda. Eu acum ce sa fac? Sa ne certam la Curtea Constitutionala? Nu are niciun rost.

Geoana: Daca Victor Ponta decide sa candideze, tot partidul il sustine. Exista si numele meu pe lista

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, intr-o emisiune televizata, ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se.

Victor Ponta: Criza din Ucraina nu va fi, probabil, ultima. Este important ca Georgia sa fie in NATO si UE

Criza din Ucraina nu va fi, probabil, ultima, ci vor aparea si alte conflicte, fiind astfel foarte important ca Georgia sa se inscrie intr-un sistem de siguranta si valori cum sunt NATO si Uniunea Europeana, a afirmat premierul Victor Ponta, aflat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )