Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: La Bucuresti am comis o eroare evidenta prin candidatura intr-o alianta necunoscuta votantilor

B1 B1,
Victor Ponta: La Bucuresti am comis o eroare evidenta prin candidatura intr-o alianta necunoscuta votantilor

Liderul Pro Romania,Victor Ponta, a anuntat, luni seara, ca la alegerile parlamentare, Pro Romania va avea doar candidati proprii si sigla Pro Romania. Ponta: Am comis o eroare evi. continuă pe B1

PONTA: La Bucuresti am comis o eroare evidenta prin candidatura intr-o alianta necunoscuta votantilor

La alegerile parlamentare, Pro Romania va avea doar candidati proprii si sigla Pro Romania, a declarat, azi, liderul formatiunii, Victor Ponta, care precizeaza ca isi va asuma candidatura la Camera Deputatilor pe lista de Bucuresti, conform Agerpre.

Victor Ponta: Mie imi pare rau ca n-a castigat doamna Firea. Va fi o babilonie in Bucuresti, Consiliul General va fi extrem de divizat

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca regreta ca n-a castigat doamna Firea si este de parere ca Bucurestiul va fi extrem de dviziat in Consiliul General. Mie imi pare rau ca.

Pandele, acuzatii grave: Victor Ponta avea interes ca Gabi sa nu castige Primaria. I-au infipt cutitul in spate!

Florentin Pandele a declarat luni, in emisiunea Subiectiv, ca Victor Ponta avea interes ca Gabriela Firea sa nu castige Primaria Capitalei si si-a adus contributia alaturi de primarul de la sectorul 3 sa ii infiga cutitul in spate acesteia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )