Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, la Buna seara, Romania - Emisiune completa (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, la Buna seara, Romania - Emisiune completa (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost invitat, luni seara, la emisiunea Buna seara,Romania, moderata de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV. Seful Guvernului a discutat despre. continuă pe B1

Victor Ponta despre Legea descentralizarii, declarata neconstitutionala: Nu stiu ce a decis Curtea, trebuie sa dea motivarea. Daca ne spun cum trebuie facuta, o facem inca o data bine

Premierul Victor Ponta a fost invitat, luni seara, la emisiunea Buna seara, Romania, difuzata de B1 TV. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale primului ministruEmisiunea s-a incheiat.

Victor Ponta: Comentarile politice sunt permise, atata timp cat nu privesc cauze in curs si nu influenteaza justitia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, difuzata de B1 TV, ca el nu se implica in justitie si ca declaratiile sale dupa arestarea fostului premier.

Victor Ponta: Comentariile politice sunt permise, atata timp cat nu privesc cauze in curs si nu influenteaza justitia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, difuzata de B1 TV, ca el nu se implica in justitie si ca declaratiile sale dupa arestarea fostului premier.

VIDEO Victor Ponta despre Legea descentralizarii, declarata neconstitutionala: Nu stiu ce a decis Curtea, trebuie sa dea motivarea. Daca ne spun cum trebuie facuta, o facem inca o data bine / Despre desfiintarea DNA: Singurul lucru care mi s-ar parea rep

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale cu privire la decizia asupra Legii descentralizarii, declarata neconstitutionala, si daca ne spun ce anume si cum trebuie facuta, o facem inca o data bine, pe placul Curtii Constitutionale. Despre comunicatul difuzat de Consiliul Judetean Constanta, dupa retinerea presedintelui CJ Nicusor Constantinescu pentru fapte de coruptie, potrivit caruia DNA ar trebui desfiintat, Ponta a declarat ca singurul lucru care mi s-ar parea intr-adevar reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa desfiintam Biserica. Premierul a mai anuntat ca stie cum arata raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei, si a apreciat ca oricum va fi in realitate, fiecare va citi din el ce-i place. Dvs o sa cititi ca e foarte rau, eu o sa citesc ca e foarte bine, a spus Ponta.

Victor Ponta: Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca persoanele ranite in accidentul de avion de langa Belis au fost gasite, urmand a se organiza transportul acestora la spital. Sapte persoane au fost ranite, lu.

Premierul Victor Ponta: Stiu cum arata raportul MCV si stim ce avem de facut in continuare

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in .

Premierul Victor Ponta: Pana la alegerile europarlamentare nu o sa intram in Schengen

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in cadrul.

LIVETEXT Premierul Victor Ponta este invitat la B1 TV, de la ora 20.00

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 20. 00, la postul B1 TV, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului.

Victor Ponta: Probabil ca presedintele isi va cere scuze fata de cei de la Antene. Mie-mi place Antena 3, recunosc

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, unde vorbeste despre aterizarea fortata efectuata de Adrian Iovan.

Punctul de intalnire: Pregateste DNA un dosar penal pentru Victor Ponta, la comanda lui Traian Basescu?

Radu Tudor a dezbatut, in emisiunea Punctul de intalnire de duminica seara, zvonurile conform carora DNA pregateste un dosar penal pe numele premierului Victor Ponta si ministrului Dan.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )