Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS. Comisia Europeana ne-a cerut sa ne incadram in deficit

B1 B1,
Victor Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS. Comisia Europeana ne-a cerut sa ne incadram in deficit

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu se impun taxe noi ca masuri compensatorii la reducerea CAS. Nu. Nu se impun. Ideea este ca in final trebuie sa ramanem in aceeasi limita de deficit. continuă pe B1

Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS. CE ne-a cerut sa ne incadram in deficit

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu se impun taxe noi ca masuri compensatorii la reducerea CAS, el aratand ca reprezentantii CE au cerut Guvernului sa se incadreze in prevederile Tratatului Fiscal.

Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu se impun taxe noi ca masuri compensatorii la reducerea CAS, relateaza Mediafax.

FMI cere Guvernului masuri compensatorii pentru reducerea CAS-ului

Board-ul FMI ar fi de acord cu reducerea CAS-ului cu cinci puncte procentuale, dar cere Guvernului sa adopte masuri care sa compenseze banii la bugetul de stat, spun surse citate de B1 TV. Reducerea CAS-ului cu 5%.

Ponta: reducerea CAS se va face fara impunerea unor taxe noi

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, ca reducerea CAS nu va atrage impunerea unor noi taxe, adaugand ca reprezentantii CE au cerut Guvernului sa se incadreze in prevederile Tratatului Fiscal in ceea ce priveste limitele de deficit.

Victor Ponta: PSD va vota pentru inca un mandat al lui Mugur Isarescu la BNR

Victor Ponta a declarat luni ca PSD va vota pentru inca un mandat al guvernatorului Mugur Isarescu in fruntea Bancii Nationale a Romaniei.

Andreea Paul (PDL): FMI a cerut masuri compensatorii la reducerea CAS. Guvernul nu a pregatit nimic

Deputatul PDL Andreea Paul a declarat, marti, ca delegatia FMI, BM si CE a solicitat sa i se prezinte masurile compensatorii, respectiv taierile de cheltuieli sau introducerea de noi taxe, care vor fi aplicate odata cu reducerea CAS, dar Executivul nu a pregatit nicio astfel de masura, transmite Mediafax.

Cum va convinge Guvernul FMI sa accepte reducerea CAS

Reducerea CAS, prezentarea bilantului TVA reduse la paine si trecerea la politici orientate spre crestere economica sunt principalele tinte ale Guvernului in discutiile cu delegatia FMI, incepute ieri.

Victor Ponta: Lucram la un sistem diferentiat de redevente. Noua lege va fi aplicabila oricaror noi concesiuni

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul lucreaza impreuna cu expertii Bancii Mondiale la un sistem de redevente diferentiat privind exploatarile terestre si cele maritime. Cu siguranta,.

Victor Ponta confirma ca Mircea Geoana se numara printre cei care pot reprezenta PSD-ul la prezidentiale

Mircea Geoana se numara printre cei care se lupta pentru a fi candidatul PSD la prezidentiale, a confirmat, miercuri, presedintele formatiunii Victor Ponta. Acesta a precizat ca un candidat al PSDpentru.

Victor Ponta cere ANSVA sa nu ascunda adevarul atunci cand apar probleme

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) trebuie sa ia masuri radicale si sa comunice publicului adevarul atunci cand apar probleme, ca si pana acum, afirma premierul Victor Ponta, aratand ca de activitatea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )