Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta cere ANSVA sa nu ascunda adevarul atunci cand apar probleme

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta cere ANSVA sa nu ascunda adevarul atunci cand apar probleme

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) trebuie sa ia masuri radicale si sa comunice publicului adevarul atunci cand apar probleme, ca si pana acum, afirma premierul Victor Ponta, aratand ca de activitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, despre decizia lui Antonescu: Singura varianta rationala, orice altceva insemna doar accentuarea dezastrului sau politic si personal/ I-am spus ca sfatuitorii sai Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan il vor impinge pe drumul distrugerii USL

Premierul Victor Ponta a comentat pe Facebook anuntul lui Crin Antonescu de a se retrage din cursa prezidentiala, afirmand ca era singura varianta rationala si ca simte o mare tristete si dezamagire. El afirma ca i-a spus de zeci de ori lui Antonescu, in 2013, cand principalii sai sfatuitori au devenit domnii Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan, ca acestia il vor impinge incet si sigur pe drumul pe care doar Traian Basescu il dorea pentru Crin si pentru PNL - drumul distrugerii USL. Mesajul lui Victor Ponta este insotit de o fotografie din 2012 de pe Arena Nationala.

Victor Ponta: PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. La nivel local, USD va fi in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. Victor Ponta a precizat ca USD va fi in opozitie in teritoriu si ca scena politica se echilibreaza, iar PSD,.

Victor Ponta: Suntem total de acord cu recomandarile Comisiei Europene. Progresele trebuie facute in continuare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Guvernul este total de acord cu faptul ca actiunile impotriva coruptiei trebuie continuate, lucru evidentiat de Comisia Europeana. Este un lucru cu care suntem total.

Victor Ponta vrea independenta energetica

Companiile energetice de pe piata interna sunt competititive si transparente, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta, la conferinta Security in the Black Sea Region.

Victor Ponta il sustine pe Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR

Victor Ponta a spus luni, dupa sedinta coalitiei guvernamentale, ca guvernatorul Mugur Isarescu va fi sustinut in Parlament pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Noul board al bancii centrale ar urma sa fie numit si sa primeasca votul.

Victor Ponta: PSD va vota pentru inca un mandat al lui Mugur Isarescu la BNR

Victor Ponta a declarat luni ca PSD va vota pentru inca un mandat al guvernatorului Mugur Isarescu in fruntea Bancii Nationale a Romaniei.

Victor Ponta: Avem nevoie de o uniune economica transatlantica

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca e nevoie de mai mult decat o uniune economica europeana, avem nevoie de o uniune economica transatlantica. Premierul a mai spus ca, in fata amenintarii si aspiratiilor Rusiei de a deveni un fel de Uniune Sovietica, este nevoie atit de un spatiu de securitate comun UE-SUA, dar si de un spatiu de cooperare economica. Declaratiile premierului vin pe fondul negocierilor intense intre UE si SUA pentru un acord de liber schimb TTIP).

Premierul Victor Ponta va discuta cu oficialii FMI, inaintea intalnirilor acestora cu ministrii

Premierul Victor Ponta va avea, luni, o prima discutie cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI), aflati la inceputul misiunii pentru a treia evaluare a acordului stand-by. O misiune a Fondului.

Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Antonescu a fost intoxicat si manipulat de profesionisti care au dorit inlaturarea lui din cursa pentru prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica la Punctul de intalnire, ca liderul PNL, Crin Antonescu, a fost intoxicat si manipulat de profesionisti care au dorit sa il scoata din cursa.

Victor Ponta: Antonescu a fost intoxicat si manipulat de niste profesionisti/ N-as paria ca va ramane domnul Iohannis candidat

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Romania TV, ca retragerea lui Crin Antonescu a fost pregatita si ca acesta a fost intoxicat si manipulat de niste profesionisti.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )