Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Suntem total de acord cu recomandarile Comisiei Europene. Progresele trebuie facute in continuare

B1 B1,
Victor Ponta: Suntem total de acord cu recomandarile Comisiei Europene. Progresele trebuie facute in continuare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Guvernul este total de acord cu faptul ca actiunile impotriva coruptiei trebuie continuate, lucru evidentiat de Comisia Europeana. Este un lucru cu care suntem total. continuă pe B1

Jose Barroso a prezentat recomandarile Comisiei Europene pentru statele membre: Prima prioritate - sa atacam efectul de durata asupra ocuparii fortei de munca, somajul este inca ridicat

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a prezentat luni de la ora 16. 30 recomandarile executivului european pentru toate state membre. Intr-o conferinta de presa la Bruxelles, Barroso a facut o analiza a situatiei economice din cele 28 de state si a vorbit despre masurile necesare pentru iesirea din criza.

Victor Ponta: Avem nevoie de o uniune economica transatlantica

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca e nevoie de mai mult decat o uniune economica europeana, avem nevoie de o uniune economica transatlantica. Premierul a mai spus ca, in fata amenintarii si aspiratiilor Rusiei de a deveni un fel de Uniune Sovietica, este nevoie atit de un spatiu de securitate comun UE-SUA, dar si de un spatiu de cooperare economica. Declaratiile premierului vin pe fondul negocierilor intense intre UE si SUA pentru un acord de liber schimb TTIP).

Jean-Claude Juncker, increzator ca va deveni presedintele Comisiei Europene, insa si Parisul i se opune - presa germana

Luxemburghezul Jean-Claude Juncker s-a declarat increzator ca va fi ales viitorul presedinte al Comisiei Europene pana la jumatatea lunii iulie intr-un interviu acordat duminica ziarului german Bild, chiar daca, potrivit cotidianului, Parisul se interpune acum proiectului sau, transmite AFP.

Jean-Claude Juncker, increzator ca va deveni presedintele Comisiei Europene

Luxemburghezul Jean-Claude Juncker s-a declarat increzator ca va fi ales viitorul presedinte al Comisiei Europene pana la jumatatea lui iulie intr-un interviu acordat cotidianului german Bild, relateaza AFP.

Jean-Claude Juncker este increzator ca va deveni presedintele Comisiei Europene

Luxemburghezul Jean-Claude Juncker s-a declarat increzator ca va fi ales viitorul presedinte al Comisiei Europene pana la jumatatea lui iulie. in cadrul Consiliului European, o mare majoritatea a.

David Cameron a amenintat cu iesirea Marii Britanii din UE, daca Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene - Der Spiegel

Premierul britanic David Cameron si-ar fi amenintat partenerii europeni cu iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, daca luxemburghezul Jean-Claude Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene, relateaza in ultima sa editie saptamanalul german Der Spiegel, potrivit AFP.

Marea Britanie ar putea iesi din UE daca Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene

Premierul britanic David Cameron i-a amenintat pe partenerii europeni cu iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, daca luxemburghezul Jean-Claude Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene, relateaza in ultima sa editie saptamanalul german Der Spiegel.

Victor Ponta: PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. La nivel local, USD va fi in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. Victor Ponta a precizat ca USD va fi in opozitie in teritoriu si ca scena politica se echilibreaza, iar PSD,.

Victor Ponta, despre decizia lui Antonescu: Singura varianta rationala, orice altceva insemna doar accentuarea dezastrului sau politic si personal/ I-am spus ca sfatuitorii sai Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan il vor impinge pe drumul distrugerii USL

Premierul Victor Ponta a comentat pe Facebook anuntul lui Crin Antonescu de a se retrage din cursa prezidentiala, afirmand ca era singura varianta rationala si ca simte o mare tristete si dezamagire. El afirma ca i-a spus de zeci de ori lui Antonescu, in 2013, cand principalii sai sfatuitori au devenit domnii Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan, ca acestia il vor impinge incet si sigur pe drumul pe care doar Traian Basescu il dorea pentru Crin si pentru PNL - drumul distrugerii USL. Mesajul lui Victor Ponta este insotit de o fotografie din 2012 de pe Arena Nationala.

Victor Ponta cere ANSVA sa nu ascunda adevarul atunci cand apar probleme

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) trebuie sa ia masuri radicale si sa comunice publicului adevarul atunci cand apar probleme, ca si pana acum, afirma premierul Victor Ponta, aratand ca de activitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )