Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea

B1 B1,
Victor Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca dacaCSAT nu va aviza privatizarea companiei CFR Marfa, atunci intreaga operatiune de vanzare va fi anulata, potrivit Mediafax. O sa-l convoace presedintele. continuă pe B1

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, transmite Mediafax. Premierul a fost intrebat, joi, la sosirea la Sibiu, de ce a cerut avizarea privarizarii CFR Marfa de catre CSAT, desi acest consiliu nu are atributii in acest sens. Victor Ponta a raspuns: Am si eu lipsurile mele. Daca nu are competenta CSAT - n. r), de ce a avut de trei ori pana acum?. Intrebat daca va convoca el CSAT, premierul a negat si a .

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, afirmand insa, ca anterior, CSAT a avizat trei privatizari, ceea ce inseamna ca a.

Victor Ponta: Daca CSAT nu va aviza privatizarea CFR, atunci punem manager privat si restructuram compania

Premierul Victor Ponta a anuntat joi, la Sibiu, ca este decis sa readuca pe profit compania CFR Marfa, chiar daca CSAT nu va aviza privatizarea, situatie in care primul ministru a spus ca aceasta companie va fi condusa de un manager privat si va fi restructurata. Intrebat de un jurnalist ce va face daca CSAT nu va aviza privatizarea, Victor Ponta a declarat: Nu facem privatizarea. Planul B, manager privat, restructurarea companiei si incercarea de a o aduce acolo unde era in 2008, adica pe profit, inainte sa fie fraudata de PDL.

Victor Ponta: Daca CSAT nu va aviza privatizarea CFR, punem manager privat si restructuram compania. / CSAT a avizat de 3 ori pana acum, inseamna ca de 3 ori a actionat ilegal

Premierul Victor Ponta a anuntat joi, la Sibiu, ca este decis sa readuca pe profit compania CFR Marfa, chiar daca CSAT nu va aviza privatizarea, situatie in care primul ministru a spus ca aceasta companie va fi condusa de un manager privat si va fi restructurata. Intrebat de un jurnalist ce va face daca CSAT nu va aviza privatizarea, Victor Ponta a declarat: Nu facem privatizarea. Planul B, manager privat, restructurarea companiei si incercarea de a o aduce acolo unde era in 2008, adica pe profit, inainte sa fie fraudata de PDL.

Ponta: Daca presedintele nu are nicio atributie, atunci sa taca din gura

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, transmit sursele de presa.

Predoiu: Ponta poate sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec.

UPDATE Cum isi asuma Victor Ponta raspunderea pentru privatizarea CFR Marfa: Aproba o Hotarare de Guvern si o trimite la CSAT pentru aviz

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri Guvernul va aproba proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa. Aprobam HG cu CFR Marfa pentru ca vad ca nu poate sa doarma adversarul politic, a spus Ponta facand referire la acuzatiile recente ale presedintelui Traian Basescu legate de privatizarea companiei feroviare. Ponta spune si ca isi asuma raspunderea asupra privatizarii. Dar ce inseamna asumarea raspunderii in opinia premierului? Sigur ca-mi asum raspnderea, n-am fugit niciodata de respundere. Aprob HG, o trimit la CSAT n. red Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) spre aviz, ca daca presedintele stie ceva ce noi nu stim, nu trebuie sa ne lase sa gresim, trebuie sa spuna. Vad insa ca orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal din 2004, 2006, a spus premierul. UPDATE Interesant este ca presedintele a spus in urma cu doua zile ca CSAT nu se ocupa de targuieli, ci doar de probleme de securitate nationala.

Cum isi asuma Victor Ponta raspunderea pentru privatizarea CFR Marfa: Aproba o Hotarare de Guvern si o trimite la CSAT pentru aviz

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri Guvernul va aproba proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa. Aprobam HG cu CFR Marfa pentru ca vad ca nu poate sa doarma adversarul politic, a spus Ponta facand referire la acuzatiile recente ale presedintelui Traian Basescu legate de privatizarea companiei feroviare. Ponta spune si ca isi asuma raspunderea asupra privatizarii. Dar ce inseamna asumarea raspunderii in opinia premierului? Sigur ca-mi asum raspnderea, n-am fugit niciodata de respundere. Aprob HG, o trimit la CSAT n. red Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) spre aviz, ca daca presedintele stie ceva ce noi nu stim, nu trebuie sa ne lase sa gresim, trebuie sa spuna. Vad insa ca orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal din 2004, 2006, a spus premierul.

Predoiu: Ponta sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec, scrie Mediafax. Daca premierul Ponta considera privatizarea CFR Marfa oportuna si corecta atunci sa semneze contractul, daca nu, sa spuna de ce l-a tinut in Guvern pe domnul ministrul Fenechiu si sa-si mai asume inca un esec, a scris, marti, pe Facebook, .

PDL: Ponta amana deliberat privatizarea CFR Marfa

Victor Ponta amana deliberat privatizarea CFR Marfa, iar Guvernul are serioase temeri privind corectitudinea vanzarii companiei, au declarat reprezentatii PDL, conform unui comunicat de presa emis de pardid.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )