Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca CSAT nu va aviza privatizarea CFR, punem manager privat si restructuram compania. / CSAT a avizat de 3 ori pana acum, inseamna ca de 3 ori a actionat ilegal

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Daca CSAT nu va aviza privatizarea CFR, punem manager privat si restructuram compania. / CSAT a avizat de 3 ori pana acum, inseamna ca de 3 ori a actionat ilegal

Premierul Victor Ponta a anuntat joi, la Sibiu, ca este decis sa readuca pe profit compania CFR Marfa, chiar daca CSAT nu va aviza privatizarea, situatie in care primul ministru a spus ca aceasta companie va fi condusa de un manager privat si va fi restructurata. Intrebat de un jurnalist ce va face daca CSAT nu va aviza privatizarea, Victor Ponta a declarat: Nu facem privatizarea. Planul B, manager privat, restructurarea companiei si incercarea de a o aduce acolo unde era in 2008, adica pe profit, inainte sa fie fraudata de PDL. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Daca CSAT nu va aviza privatizarea CFR, atunci punem manager privat si restructuram compania

Premierul Victor Ponta a anuntat joi, la Sibiu, ca este decis sa readuca pe profit compania CFR Marfa, chiar daca CSAT nu va aviza privatizarea, situatie in care primul ministru a spus ca aceasta companie va fi condusa de un manager privat si va fi restructurata. Intrebat de un jurnalist ce va face daca CSAT nu va aviza privatizarea, Victor Ponta a declarat: Nu facem privatizarea. Planul B, manager privat, restructurarea companiei si incercarea de a o aduce acolo unde era in 2008, adica pe profit, inainte sa fie fraudata de PDL.

Victor Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca dacaCSAT nu va aviza privatizarea companiei CFR Marfa, atunci intreaga operatiune de vanzare va fi anulata, potrivit Mediafax. O sa-l convoace presedintele.

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, transmite Mediafax. Premierul a fost intrebat, joi, la sosirea la Sibiu, de ce a cerut avizarea privarizarii CFR Marfa de catre CSAT, desi acest consiliu nu are atributii in acest sens. Victor Ponta a raspuns: Am si eu lipsurile mele. Daca nu are competenta CSAT - n. r), de ce a avut de trei ori pana acum?. Intrebat daca va convoca el CSAT, premierul a negat si a .

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, afirmand insa, ca anterior, CSAT a avizat trei privatizari, ceea ce inseamna ca a.

Predoiu: Ponta poate sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec.

Ponta: Daca presedintele nu are nicio atributie, atunci sa taca din gura

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, transmit sursele de presa.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa si il trimite la CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa. Urmareste declaratiile presedintelui, LIVE, pe www.antena 3.ro

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii liberalului Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Declaratiile presedintelui pot fi.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )