Libnet.ro
UNICEF

14:00

LIVE TEXT Victor Ponta va vorbi despre noua lege a energiei

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT Victor Ponta va vorbi despre noua lege a energiei

Primul-ministru Victor Ponta va participa la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania, pentru a discuta despre noua lege a energiei si despre legea energiei regenerabile. HotNews. ro va prezenta LIVE TEXT principalele declaratii. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT. Steaua - CFR Cluj, de la ora 20.30. ...

Meciul Steaua Bucuresti - CFR Cluj, care se va disputa duminica seara la 20. 30 pe Arena Nationala, transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. ro, este unul foarte important in lupta pentru titlu. Distanta dintre Steaua si CFR este acum de 9 puncte 25, fata de 16). Echipele probabile la STEAUA - CFR CLUJ: STEAUA: Tatarusanu - Martinovici, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Chipciu, Rusescu, Tanase - Nikolici CFR CLUJ: Felgueiras - I. Pinto, Cadu, Maftei, Camora - .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre ...

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor USL ca sa discue despre numirile la sefia Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Eu am chemat-o pe doamna ministru pentru ca urma sa mearga la CSM si am discutat inca o data procedura stabilita la Bruxelles, a declarat liderul USL Victor Ponta. Pivniceru va face doua propuneri, una de procuror general si alta pentru sefia DNA, .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre numirile la sefia Parchetului General si DNA

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca acesta a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor Uniunii Social Liberale, pentru a discuta despre numirile la.

Victor Ponta discuta cu ministrul Finantelor, seful ANAF si oficiali CE despre repornirea Oltchim

Premierul Victor Ponta discuta la Guvern cu ministrul Finantelor si cu seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala despre repornirea Oltchim, premierul anuntand anterior ca vrea sa discute luni si cu Joaquin Almunia, comisar european pentru concurenta, despre sustinerea financiara a combinatului, anunta Mediafax. Guvernul a transmis Comisiei Europene avizul pentru ca la Oltchim sa fie acordat un imprumut pana in 10 milioane euro si asteapta raspunsul Executivului comunitar intr-un interval de 30 zile.

Exigibilitatea TVA la incasare- un balon de oxigen sau un balon de sapun? Gabriel Sincu (Mazars) va discuta online luni de la ora 12 depre schimbarile aduse de noua lege

Balon de sapun sau de oxigen pentru companiile mici? Cei cu probleme la TVA-ul facturilor neincasate primesc doar o amanare la plata TVA-ului, in nici un caz nu scapa: TVA-ul se datoreaza la stat la data incasarii facturii, dar nu mai tarziu de 90 de zile de la data emiterii acesteia! Adica o amanare de maximum 3 luni. Afacerile cu venituri sub 100. 000 EUR nu castiga mai nimic, aceastea oricum aveau posibilitatea de a opta pentru un regim de plata a TVA-ului la trimestru. Despre schimbarile aduse de noua lege, care sunt riscurile noilor reglementari, despre avantajele si dezavantajele acesteia, consultantul fiscal Gabriel Sincu va discuta online cu cititorii HotNews luni incepand cu ora 12.

Victor Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ratiunea noilor anchete ale DNA in cazul referendumului de demitere a presedintelui este aceea de a se dovedi doua milioane de voturi false pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, transmite Mediafax.

Victor Ponta, despre anchetele DNA privind referendumul: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Primul ministru Victor Ponta se arata nemultumit de anchetele DNA privind referendumul din 29 iulie. Acesta a declarat marti ca demersurile procurorilor sunt menite sa dovedeasca doua milioane de voturi false.

LIVE TEXT Steaua Bucuresti - CFR Cluj 0 - 0

Steaua Bucuresti intalneste astazi echipa CFR Cluj intr-un meci in care orgoliile sunt mari. CFR incearca sa ramana in lupta pentru titlu in timp ce Steaua incearca sa pastreze sirul de rezultate pozitive din ultima perioada. Steaua si CFR sunt ultimele reprezentate ale Romaniei ramase in acest sezon in Cupele Europene. Meciul se disputa pe National Arena din Bucuresti. HotNews. ro transmite LIVE TEXT meciul.

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut pentru Oltchim pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Premierul Victor Ponta da asigurari ca salariile restante la Oltchim vor fi platite in cursul acestei luni. De asemenea, luna viitoare pot fi pornite sectii ale combinatului, a mai spus Victor Ponta, cu ocazia participarii la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania. Ponta a mai spus ca a discutat in cursul zilei de luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi confirmat ca are in atentie problema Oltchim. Pe de alta parte, comisarul i-ar fi sugerat sa nu fie acordat un ajutor pana ce Comisia Europeana nu va face o analiza la nivel european.

Gospodinele din Europa, indignate de noua lege adoptata de UE privind refolosirea borcanelor

Gospodinele din Marea Britanie sunt revoltate de noua lege adoptata de Uniunea Europeana ce interzice vanzarea borcanelor de gem refolosite, scrie Daily Mail. Pe de urma acestei reglementari, cel mai mult ar avea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )