Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta: Romania are doua domenii cu potential extraordinar.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Romania are doua domenii cu potential extraordinar.

Romania are doua domenii cu potential extraordinar, respectiv agricultura si energia, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. In Romania sunt doua domenii cu potential extraordinar, respectiv agricultura si energia. Agricultura depinde, foarte mult, de voia divina, ca sa spunem asa. Dupa ce anul trecut economia a beneficiat mult de zona agriculturii, anul acesta a pierdut foarte mult. Depinde foarte mult de natura si de sansa, in conditiile . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Romania poate avea o crestere economica bazata pe energie mai mare decat alte state europene

Victor Ponta a declarat, marti, la o intalnire cu investitorii din energie, ca Romania poate avea o crestere economica bazata pe energie mai mare decat alte state din Europa. Premierul a participat la discutii.

Cezar Preda: Victor Ponta nu are ce raporta la cinci luni de guvernare

Prim-vicepresedinte PDL Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca prima mare confruntare va fi luni, cand PDL va prezenta raportul a cinci luni de guvernare a guvernului Ponta si atunci.

Victor Ponta: USL nu are nicio treaba cu delegarea lui Kovesi la Bruxelles. Acest lucru nu este motiv de disputa in Uniune

Delegarea Laurei Kovesi la Bruxelles nu este un subiect de disputa in USL, sustine primul ministru Victor Ponta. Acesta a precizat ca propunerea ii apartine ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, decizie pe care.

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut pentru Oltchim pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Premierul Victor Ponta da asigurari ca salariile restante la Oltchim vor fi platite in cursul acestei luni. De asemenea, luna viitoare pot fi pornite sectii ale combinatului, a mai spus Victor Ponta, cu ocazia participarii la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania. Ponta a mai spus ca a discutat in cursul zilei de luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi confirmat ca are in atentie problema Oltchim. Pe de alta parte, comisarul i-ar fi sugerat sa nu fie acordat un ajutor pana ce Comisia Europeana nu va face o analiza la nivel european.

Victor Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ratiunea noilor anchete ale DNA in cazul referendumului de demitere a presedintelui este aceea de a se dovedi doua milioane de voturi false pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, transmite Mediafax.

Victor Ponta, despre anchetele DNA privind referendumul: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Primul ministru Victor Ponta se arata nemultumit de anchetele DNA privind referendumul din 29 iulie. Acesta a declarat marti ca demersurile procurorilor sunt menite sa dovedeasca doua milioane de voturi false.

Monica Macovei: Declaratia lui Victor Ponta este catastrofala.

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat, sambata, ca declaratia premierului Victor Ponta referitoare la trecerea CSM si Parchetelor sub control parlamentar este catastrofala si incalca separatia puterilor in stat, potrivit Mediafax. Declaratia este catastrofala, incalca separatia puterilor in stat, si mai atarna o piatra de moara la MCV. Ii aduc aminte lui Victor Ponta, pentru ca se pare ca habar nu are, ca aceasta propunere incalca separatia puterilor in stat, acest principiu fiind .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre ...

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor USL ca sa discue despre numirile la sefia Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Eu am chemat-o pe doamna ministru pentru ca urma sa mearga la CSM si am discutat inca o data procedura stabilita la Bruxelles, a declarat liderul USL Victor Ponta. Pivniceru va face doua propuneri, una de procuror general si alta pentru sefia DNA, .

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut Oltchimului pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, la conferinta Energypedia, organizata de CEZ Romania, ca a vorbit luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi sugerat ca Guvernul sa.

LIVE TEXT Victor Ponta va vorbi despre noua lege a energiei

Primul-ministru Victor Ponta va participa la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania, pentru a discuta despre noua lege a energiei si despre legea energiei regenerabile. HotNews. ro va prezenta LIVE TEXT principalele declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )