Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Coalitia actuala - PSD, UNPR, ALDE - este foarte stabila

B1 B1,
Victor Ponta: Coalitia actuala - PSD, UNPR, ALDE - este foarte stabila

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la relatiile dintre partidele aflate la guvernare, ca acutuala coalitie, formata din PSD, UNPR si ALDE, este foarte stabila, iar majoritatea parlamentara este. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu pot sa fiu tradat de PSD, mi-a dat maximum ce se poate da unui om

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca vrea sa conduca Guvernul pana in 2016 si ca nu ii este frica de o posibila tradare din partea PSD. Seful Executivului a mai precizat ca actuala guvernare are.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid (VIDEO)

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Premierul Victor Ponta, despre o eventuala tradare in PSD si mandatul sau la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a declarat ca vrea sa conduca Executivul pana la finalul mandatului, in 2016, pentru ca, in opinia sa, este o guvernare care are rezultate foarte bune si daca s-ar strica ar fi o.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Romania a incasat mai mult decat a cheltuit. Este o rectificare pozitiva

Premierul Victor Ponta a explicat luni, de la sediul PSD, ca subiectul rectificarii bugetare nu a fost bine inteles si a tinut sa explice:Nu, la Sanatate s-a zis ca se iau 600 de milioane si se.

Victor Ponta, fara carje la sedinta PSD: De acum pot sa merg mai usor

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la sedinta BPN al PSD fara carje. Seful Executivului le-a spus jurnalistilor ca de cum poate merge mai usor. Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot sa merg mai.

Victor Ponta a fost dat de gol de colegi. Ce va face fostul presedinte al PSD

Victor Ponta a spus ca nu mai are nicio functie in PSD, dar a fost dat de gol de colegii de partid, scrie stiripesurse. roPremierul e vicepresedinte al partidului. Fost presedinte interimar, Rovana Plumb, a recunoscu.

Victor Ponta: Toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal si dupa aia s-au razgandit

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la sediul PSD, ca toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal, nimeni nu a zis nimic inainte de aprobare si dupa aia s-au razgandit. intrebat daca.

Victor Ponta evita sa spuna cand va pleca in Turcia pentru o noua operatie

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa spuna cand va pleca in Turcia pentu o noua operatie la genunchi. Premierul a venit la sedinta Biroului Permanent National al PSD fara carje, subliniind ca i s-a luat o greutate de pe inima.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Victor Ponta: Sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Baia Mare, intr-o conferinta de presa, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )