Libnet.ro
UNICEF

15:15

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

B1 B1,
Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din. continuă pe B1

De ce am reactionat la cazul tinerei din Vaslui

Am citit zilele acestea despre cazul tinerei din Vaslui, violata de 7 barbati. Am incercat sa caut pe Internet si sa pun linkuri catre toate luarile de pozitie cu care am rezonat, dar imi ia prea mult timp. Cred ca ati citit si voi parerile despre mamele acelor barbati, despre tatii acelor masculi feroce, despre ei-animale. Trist, foarte trist caz!.

Elena Udrea, despre secretul frumusetii, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Elena Udrea a fost marti dimineata, la Politie, pentru a da cu subsemnatul. Elena Udrea se afla sub control judiciar din 16 iunie, cand instanta suprema a decis inlocuirea masurii arestului la domiciliu, in.

Ponta, lui Cazanciuc, despre cazul de la Vaslui: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

Premierul Victor Ponta i-a spus ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, in debutul sedintei de Guvern, ca in cazul in care CSM nu are vreo reactie legata de cazul de la Vaslui, ar trebui sa-si dea demisia. Afirmatia a fost facuta de prim-ministru la.

Despre cazul fetei violate din Vaslui si implicatiile la nivel social, la Adevarul live de la 15:00

Astazi, la Adevarul live de la 15:00 vom discuta impreuna cu bloggerii adevarul. ro Roxana Dumitrache, Oana Baluta si Andreea Molocea, despre implicatiile cazului de viol din Vaslui atat pentru victima cat si implicatiile pe care le are la nivelul intregii societati romanesti.

Incredibil. Sustinatorii celor sapte violatori din Vaslui au votat un deputat condamnat pentru viol

Situatie incredibila in localitatea violatorilor din Vaslui. Oamenii care duc o campanie agresiva la adresa fetei abuzate au votat un deputat care a fost condamnat pentru viol. in 1985, Dan Bordeianu impreuna cu.

CSM confirma verificarile in cazul magistratilor care au decis ca cei 7 violatori din Vaslui sa fie pusi in libertate (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii confirma verificarile pe care le Inspectia judiciara le face in cazul magistratiilor din Vaslui, informeaza B1 TV. Aceste verificari pot dura 45 de zile, cu prelungire de.

Motive INCREDIBILE pentru eliberarea infractorilor din Vaslui: Sunt la PRIMUL viol

Un motiv uluitor apare in motivarea Judecatoriei Vaslui, referitor la eliberarea a trei dintre violatorii fetei din Vaslui - primul viol. in cazul violatorilor de la Vaslui, trei dintre ei au fost eliberati.

Actorul Radu Valcan, despre cazul elevei violate de sapte indivizi in Vaslui: Barbatii adevarati condamna violul. Ce fotografie a postat vedeta de televiziune

Actorul Radu Valcan a postat recent pe Facebook un mesaj legat de cazul elevei violate de sapte barbati din Vaslui. Cotidianul Adevarul a demarat in acest caz o campanie intitulata Dreptate pentru fata violata din Vaslui.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Inspectia o sa dea o solutie saptamana urmatoare. Daca demisia mea ajuta la infaptuirea justitiei, cu siguranta o voi face si pe asta (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, cu privire la cazul celor sapte violatori din Vaslui, ca CSM-ul urmeaza sa dea o solutie saptamana urmatoare. Inspectia o sa dea o solutie s.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )