Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta vorbeste despre adversarii independentei economice a Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta vorbeste despre adversarii independentei economice a Romaniei

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca noul Cod Fiscal a fost adoptat prin consens politic, implicand reducerea TVA la 19%, iar adversarii independentei economice a tarii noastre sunt in stare de orice pentru a bloca aplicarea acestor masuri. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Codul fiscal a fost adoptat prin consens politic, dar adversarii independentei economice fac orice pentru blocarea aplicarii masurilor

Premierul Victor Ponta spune ca noul Cod Fiscal a fost adoptat printr-un consens politic, insa adversarii independentei economice ar face orice pentru blocarea aplicarii masurilor din Cod. O stire care confirma f.

Victor Ponta scrie pe Facebook despre adversarii independentei noastre economice si face apel la romani

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele si dupa o ampla consultare cu mediul de afaceri, insa adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, scrie pe pagina sa de Facebook premierul Victor Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.

Ponta acuza adversarii independentei noatre economice ca urmaresc blocarea masurilor din Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a scris pe Internet ca toti adversarii dezvoltarii, prosperitatii si independentei economice sunt in stare de orice ca sa blocheze aplicarea masurilor din Codul Fiscal.

Fiul lui Adrian Nastase, angajat la Bruxelles de rivalul lui Victor Ponta

Fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, Mihnea, a devenit, la doar 22 de ani, consilierul europarlamentarului Catalin Ivan si se va ocupa de relatia dintre UE si Rusia. Ivan este unul dintre adversarii declarati ai premierului Victor Ponta.

Victor Ponta se bucura pe Facebook ca in Comisia LIBE s-a respins propunerea sicofantilor Macovei si Preda de a se discuta in plenul PE situatia Romaniei alaturi de cea a Ungariei

Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European!, scrie pe pagina sa de Facebook premierul Victor Ponta care se refera la faptul ca in Comisia LIBE a Parlamentului European s-a respins cererea unor sicofanti de a se discuta plen situatia Romaniei alaturi de cea a Ungariei.

Victor Ponta le multumeste celor care au votat impotriva solicitarii Monicai Macovei de a se discuta situatia Romaniei in Parlamentul European

Premierul Victor Ponta le multumeste, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, celor care au votat impotriva solicitarii Monicai Macovei, Cristi Preda si a altor europarlamentari de a se discuta situatia.

Traian Basescu: Victor Ponta s-a operat in Turcia pentru a evita o aducere cu mandat la DNA

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat intr-un interviu la Gandul Live, ca premierul Victor Ponta a ales sa se opereze in Turcia pentru ca de acolo procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu il aduce cu mandat la audiere.

PNL strange semnaturi impotriva lui Victor Ponta

PNL strange semnaturi impotriva lui Victor Ponta. Nu este vorba despre urmatoarea motiune de cenzura ci despre o actiune populara, spune Alina Gorghiu, prin care sa i se ceara demisia premierului. Iar tinta.

Traian Basescu, ATAC la Victor Ponta: S-a operat in Turcia pentru a nu fi adus foarte repede cu mandat

Traian Basescu a lansat, vineri, o noua serie de atacuri in directia premierului Victor Ponta, despre care a spus ca a ales sa se opereze in Turcia pentru a nu ajunge la DNA. in Uniunea Europeana ar fi putut.

Gheorghe Tinel: Traian Basescu plange dupa Victor Ponta

Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu recent, ca premierul Victor Ponta, de fapt, fuge de justitie in Turcia. Victor Ponta si-a tras una in genunchi. Este o iresponsabilitate a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )