Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta. Seful Executivului a facut aceste afirmatii la finalul sedintei coalitiei, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat daca exista vreo persoana care sa fie sustinuta la conducerea TVR, iar premierul a raspuns negativ.

Victor Ponta: Pe 2 iunie voi prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, printr-un mesaj postat pe Twitter, ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta.

Premierul Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta Parlamentului.

Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca miercuri urmeaza sa fie adoptate doua legi importante: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice. Legea privind insolventa persoanelor fizice se afla pe agenda Camerei Deputatilor, iar Codul silvic a fost retrimis de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului. Victor Ponta a mai declarat, luni, ca I-am informat pe cei doi presedinti ai Camerelor despre faptul ca vrem sa adoptam, prin OUG sau in cel mai rau caz proiect de lege, legislatia privind interdictia temporara referitoare la exportul de lemne prelucrat. Liderul PSD a mai adaugat ca Sunt convins ca avem majoritate si vointa politica pentru a le adopta.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu a fost un cosmar institutional. Lucrurile merg de o mie de ori mai bine cu domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a facut mai multe afirmatii in cadrul unei emisiuni televizate despre relatia institutionala pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres. Ponta nu a ezitat sa.

UPDATE: Prima reactie a lui Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dragnea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a luat act decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. in acest context, premierul a precizat ca este vorba despre o decizie simbolica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )