Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta recunoaste: Introducerea impozitului pe bacsis, o greseala

B1 B1,
Premierul Victor Ponta recunoaste: Introducerea impozitului pe bacsis, o greseala

Premierul Victor Ponta recunoaste ca introducerea impozitului pe bacsis a fost o greseala si subliniaza ca este mai grav sa perseverezi decat sa recunosti greseala si sa incerci s-o repari, potrivit. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta Parlamentului.

Premierul Victor Ponta: Liviu Dragnea a avut ghinionul de a fi singurul in dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, dupa decizia data de inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul lui Liviu Dragnea, ca acesta a avut ghinionul de a fi singurul in acest dosar,.

Guvernul Pacala si povestea impozitului pe bacsis. Plus alte snoave de guvern si de partid

Ai avut incredere in mine si ti-ai facut casa de marcat speciala pentru bacsis, registru de bani personali pentru ospatari? Te-am pacalit, acum m-am razgindit si desfiintez taxa. Ai platit taxele corect si ti-ai angajat farmacistii cu carte de munca, nu pe PFA? Te-am pacalit si pe tine, ca m-am decis sa dau amnistie fiscala pentru cei care au fost mai smecheri si au strigat mai tare. Te-a incurcat supra-acciza pe carburant si te-ai bucurat cind am zis ca nu a fost un proiect bun? Te-am pacalit si pe tine, pentru ca ea ramine si de la anul. Ai crezut in sloganul Dreptate pana la capat? Te-am pacalit si pe tine, avem aproape zece proiecte de modificare a Codului Penal, toate in interesul marilor penali si IMPOTRIVA interesului public. Cam asa arata un dialog imaginar intre premierul Victor Ponta si omul de afaceri roman supus capriciilor unui guvern care si-a dat saptamina trecuta masura maxima a incompetentei.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

UPDATE: Prima reactie a lui Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dragnea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a luat act decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. in acest context, premierul a precizat ca este vorba despre o decizie simbolica.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta. Seful Executivului a facut aceste afirmatii la finalul sedintei coalitiei, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat daca exista vreo persoana care sa fie sustinuta la conducerea TVR, iar premierul a raspuns negativ.

Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca miercuri urmeaza sa fie adoptate doua legi importante: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice. Legea privind insolventa persoanelor fizice se afla pe agenda Camerei Deputatilor, iar Codul silvic a fost retrimis de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului. Victor Ponta a mai declarat, luni, ca I-am informat pe cei doi presedinti ai Camerelor despre faptul ca vrem sa adoptam, prin OUG sau in cel mai rau caz proiect de lege, legislatia privind interdictia temporara referitoare la exportul de lemne prelucrat. Liderul PSD a mai adaugat ca Sunt convins ca avem majoritate si vointa politica pentru a le adopta.

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta spune ca doar PSD-ul trage ponoasele referendumului din 2012

Premierul Victor Ponta a declarta, dupa sedinta PSD in care urma sa se ia o decizie cu privire la demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, ca membri partidului nu au fost de acord cu demisia lui Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )