Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta, despre un posibil scenariu Dragnea-Iohannis in turul doi al prezidentialelor: Voi vota ca in 2000

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre un posibil scenariu Dragnea-Iohannis in turul doi al prezidentialelor: Voi vota ca in 2000

Victor Ponta a vorbit despre un posibil scenariu Dragnea-Ioahnnis in turul doi al prezidentialelor. intrebat cu cine ar vota, fostul premier sustine ca se va intampla ca la votul din 2000. Daca domnul. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre mitingul PSD: Nu vor veni cetateni nemultumiti ci bieti bugetari luati cu forta de baronii locali sub amenintarea ca isi vor pierde locurile de munca

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni duri decizia PSD de a organiza un miting in Bucuresti in care sa se protesteaza imporiva abuzurilor care au avut loc in justitie. Acesta arata ca.

Victor Ponta, oferta publica pentru PSD-istii care au curaj sa lupte contra baronilor si analfabetelor lui Dragnea!

Victor Ponta il lauda pe primarul din localitatea Cavnic, Maramures, care a spus ca PSD-istii care nu vor sa participe la mitingul organizat de Liviu Dragnea sunt amenintati cu pierderea functiei. Ponta le.

Victor Ponta: PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un avertisment extrem de dur. Ponta sustine ca PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei prin infiintarea Fondului Suveran de Investitii si.

Victor Ciorbea despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: ii multumesc lui Dumnezeu ca...

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat ca ii multumeste lui Dumnezeu ca institutia pe care o conduce nu are nicio atributie in privinta deciziei Curtii Constitutionale referitoare la revocarea din.

Victor Ciorbea despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: i multumesc lui Dumnezeu ca nu avem nicio atributie n materie

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus marti ca ii multumeste lui Dumnezeu ca institutia pe care o conduce nu are nicio atributie in privinta deciziei CCR referitoare la revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, scrie agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3048 seconds )