Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta e in DOLIU! Un tanar politician roman A MURIT intr-un TERIBIL accident rutier (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta e in DOLIU! Un tanar politician roman A MURIT intr-un TERIBIL accident rutier (FOTO, VIDEO)

Este doliu pe scena politica romaneasca. Liviu Paunoiu, membru al partidului PRO Romania filiala Arges, apropiat al liderului Victor Ponta, a murit pe loc intr-un teribil accident rutier care a avut loc. continuă pe B1

Victor Ponta: Vrem sa fie schimbat Guvernul Dancila, nu vom vota niciodata un guvern Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Brasov, ca formatiunea politica pe care o conduce este un proiect pe termen mediu si lung si daca PSD-ul se elibereaza de gasca actuala po.

Victor Ponta: Vreau sa fie schimbat Guvernul Dancila, dar nu o sa votam niciodata un guvern condus de Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Brasov, ca formatiunea politica pe care o conduce este un proiect pe termen mediu si lung si, daca PSD-ul se elibereaza de gasca actuala, poate sa colaboreze foarte bine cu formatiunea politica, dar nu se vede colaborand cu PNL sau PMP, transmite Agerpres.

Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta cu scandal de miercuri din Parlament, ca, probabil, pana in luna aprilie, Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputatilor, dar va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )