Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: Nu exista nicio crestere de taxe si impozite in bugetul pe 2015

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu exista nicio crestere de taxe si impozite in bugetul pe 2015

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, ca bugetul pe anul 2015 este unul realist, fara nicio crestere de taxe si impozite. Bugetul pe care il prezentam in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la dezbaterea din Parlament pe bugetul din 2015: Acest proiect restabileste adevarul. Avem alocari suplimentare pentru Sanatate si Educatie

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, la dezbaterea din Parlament cu privire la proiectul de bguet pe 2015, ca acest proiect restabileste adevarul legat de situatia noastra ca tara, o economie care de trei.

Parlamentul dezbate astazi bugetul pe 2015. Victor Ponta si-a anuntat prezenta

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului se reuneste astazi pentru a incepe dezbaterile pe marginea proiectului de buget pe 2015. Premierul Victor Ponta a anuntat ca va fi prezent in Parlament, incepand cu ora 10.

Victor Ponta loveste din nou: A facut copy-paste la vechiul buget

Gheorghe Ialomitianu PDL) il acuza pe Victor Ponta ca a plagiat bugetul de stat. Deputatul a declarat, vineri, in timpul sedintei planului reunit al Parlamentului, ca bugetul propus de Guvern Ponta pentru anul.

Universitatea din Bucuresti a trimis adresa oficiala ministrului Educatiei sa retraga titlul de Doctor acordat lui Victor Ponta

Universitatea din Bucuresti ii cere ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, sa ii retraga titlul de doctor premierului Victor Ponta. In adresa trimisa Ministerului, rectorul Universitatii spune ca tinand seama de decizia Comisiei de Etica si de pozitia Senatului Universitatii din Bucuresti din 25 iulie 2012, va rugam sa dispuneti masurile necesare in vederea retragerii titlului de Doctor in Drept acordat domnului Victor Ponta prin Ordinul Ministrului nr. Decizia Comisiei de Etica la universitatea face referire este ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat.

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale anuntate de Liviu Dragnea si Victor Ponta

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale facute saptamana trecuta de ministrul Liviu Dragnea si intarite de premierul Victor Ponta. Afirmatia a fost facuta de catre deputatul UDMR Cseke Attila, fostul ministru al Sanatatii.

Victor Ponta le-a pus gand rau baronilor: Liderul PSD face un apel la intelectuali pentru reforma stangii

Victor Ponta a spus ca vrea o reformare din temelii a PSD. Ponta le-a pus gand rau baronilor, dar si celor care nu trag in aceeasi directie cu principalul curent. Excluderile au inceput si vor continua.

Al doilea doctorat al lui Victor Ponta

Victor Ponta a anuntat ca renunta la titlul de doctorat si ca, dupa ce va iesi din politica, are de gand sa initieze un nou demers doctoral. Vestea buna e ca s-ar putea ca, la un moment dat, sa iasa din politica. Vestea proasta e ca nici acum, in ciuda gestului sau aparent onest, dl Ponta tot nu a inteles despre ce e vorba.

Valeria Schelean, despre decizia CCR privind migratia alesilor locali: Lui Victor Ponta i s-a pus stampila de calau al statului de drept

Vicepresedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Valeria Schelean PNL) sustine ca prin decizia luata miercuri de CCR in legatura cu ordonanta migratiei alesilor locali, CCR i-a pus lui Victor Ponta.

Cristian Tudor Popescu, despre renuntarea lui Victor Ponta la doctorat: Nu mai valoreaza doi bani, pur si simplu s-a schimonosit ca om

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia premierului Victor Ponta de a renunta la titlul de doctor, apreciind ca este al doilea gest uman al sefului PSD. Eu vreau sa cred ca domnul Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )