Libnet.ro
UNICEF

20:30

Universitatea din Bucuresti a trimis adresa oficiala ministrului Educatiei sa retraga titlul de Doctor acordat lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 Universitatea din Bucuresti a trimis adresa oficiala ministrului Educatiei sa retraga titlul de Doctor acordat lui Victor Ponta

Universitatea din Bucuresti ii cere ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, sa ii retraga titlul de doctor premierului Victor Ponta. In adresa trimisa Ministerului, rectorul Universitatii spune ca tinand seama de decizia Comisiei de Etica si de pozitia Senatului Universitatii din Bucuresti din 25 iulie 2012, va rugam sa dispuneti masurile necesare in vederea retragerii titlului de Doctor in Drept acordat domnului Victor Ponta prin Ordinul Ministrului nr. Decizia Comisiei de Etica la universitatea face referire este ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat. continuă pe Hotnews

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Raspunsul Universitatii din Bucuresti la scrisoarea lui Victor Ponta: Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare

Universitatea din Bucuresti raspunde oficial la scrisoarea prin care Victor Ponta il notifica pe rector ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003. Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare, anunta Universitatea, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Stire in curs de actualizare.

Universitatea din Bucuresti explica situatia sediilor vechi

Universitatea din Bucuresti nu a putut reabilita sediul Facultatii de Limbi Straine fiindca acesta apartine unui ordin catolic si, din punct de vedere legal, nu are cum sa faca acest demers.

Ce sanse are Universitatea din Bucuresti sa ajunga pe harta invatamantului european? Rectorul Mircea Dumitru, la Adevarul Live, de la 14.00

In clasamentul anual al celor mai bune 800 universitati din lume, realizat de QS World University Rankings, Universitatea din Bucuresti se situeaza pe pozitiile 651-700. Profesorul Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre ambitiile internationale ale institutiei pe care o conduce.

Perchezitii la proxeneti din Bucuresti si Ilfov

Politistii si procurorii DIICOT perchezitioneaza, miercuri, locuintele unor persoane din Bucuresti si judetul Ilfov, suspectate ca au racolat mai multe tinere, unele dintre acestea minore, si le-au obligat sa se prostitueze, transmite Mediafax.

Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul prabusirii elicopterului SMURD

Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor.

Universitatea din Bucuresti a solicitat Ministerului Educatiei retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta

Universitatea Bucuresti a transmis Ministerului Educatiei o adresa prin care se solicita dispunerea masurilor necesare in vederea retragerii titlului de doctor in drept acordat lui Victor Ponta in 2003, demersul institutiei de invatamant superior fiind urmarea unei notificari facute de premier.

Universitatea din Bucuresti, pe locul 30 in noul top QS pentru tarile in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala

Romania a intrat cu cinci universitati in noul top QS realizat pentru tarile in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala.

BBC si Revolutia Romana. Amintirile din Bucuresti ale unui istoric britanic (I)

Fara o harta a strazilor si aproape in bezna completa, n-am putut gasi adresa, despre care stiam ca se afla in apropierea unei cazarme militare. Vrand sa intreb pe cineva, am coborat geamul ferestrei si m-am adresat unei femei care cara doua sacose mari de plastic prin zapada. Cand i-am cerut ajutorul, a scapat sacosele din mana si a inceput sa tipe: Securitatea! Securitatea!, la care mai multi oameni au iesit in graba din case si au inconjurat masina.

Un barbat de 37 de ani din Bucuresti, primul caz de gripa din acest sezon rece

Un barbat de 37 de ani din Capitala este primul caz de gripa diagnosticat in Romania in acest sezon rece, potrivit datelor centralizate de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )