Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta loveste din nou: A facut copy-paste la vechiul buget

B1 B1,
Victor Ponta loveste din nou: A facut copy-paste la vechiul buget

Gheorghe Ialomitianu PDL) il acuza pe Victor Ponta ca a plagiat bugetul de stat. Deputatul a declarat, vineri, in timpul sedintei planului reunit al Parlamentului, ca bugetul propus de Guvern Ponta pentru anul. continuă pe B1

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

Ponta o numeste din nou pe Ioana Petrescu consilier

Premierul Victor Ponta a semnat decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului.

Victor Ponta, la dezbaterea din Parlament pe bugetul din 2015: Acest proiect restabileste adevarul. Avem alocari suplimentare pentru Sanatate si Educatie

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, la dezbaterea din Parlament cu privire la proiectul de bguet pe 2015, ca acest proiect restabileste adevarul legat de situatia noastra ca tara, o economie care de trei.

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in drept. Premierul intentioneaza sa initieze un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca renunta la titlul de doctor obtinut in 2003. Ponta a publicat pe Facebook scrisoarea pe care i-a trimis-o rectorului Universitatii, Mircea Dumitru. Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa.

Ioana Petrescu, din nou consilier al premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. Aceasta anuntase, luni, ca va reveni in pozitia.

in fata sefilor de la Antifrauda Fiscala, Victor Ponta acuza tupeul lui Adrian Sarbu

Premierul Victor Ponta l-a atacat, ieri, din nou, pe Adrian Sarbu, patronul Mediafax Group, fara sa il nominalizeze, spunand ca acesta nu vrea in continuare sa isi plateasca taxele.

Al doilea doctorat al lui Victor Ponta

Victor Ponta a anuntat ca renunta la titlul de doctorat si ca, dupa ce va iesi din politica, are de gand sa initieze un nou demers doctoral. Vestea buna e ca s-ar putea ca, la un moment dat, sa iasa din politica. Vestea proasta e ca nici acum, in ciuda gestului sau aparent onest, dl Ponta tot nu a inteles despre ce e vorba.

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei: Am primit solicitarea Universitatii Bucuresti. Solutia legala, calea prin care vom putea retrage titlul de doctor lui Victor Ponta va fi aplicata cu celeritate

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei, a declarat astazi ca solicitarea Universitatii din Bucuresti de retragere a titlului de doctor premierului Victor Ponta a ajuns la Minister. Cimpeanu a anuntat ca avand la baza solicitarea prim-ministrului - cu o semnificatie profunda, nedorind sa afecteze prestigiul educatiei a facut aceasta solicitare -, pe baza acestei solicitari Universitatea din Bucuresti a adresat o cerere de retragere a titlului catre ministrul Educatiei. Solutia legala, calea prin care vom putea retrage titlul de doctor va fi aplicata cu celeritate, scrie Agerpres.

E oficial: Ioana Petrescu devine din nou consilierul premierului

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )