Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta a facut un pas inapoi in razboiul cu Liviu Dragnea: A fost o rautate din partea mea

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a facut un pas inapoi in razboiul cu Liviu Dragnea: A fost o rautate din partea mea

Victor Ponta a facut un pas inapoi in razboiul cu Liviu Dragnea si spune ca nu va face, neprovocat, alte dezvaluiri despre liderul PSD. A fost o rautate din partea mea, a recunoscut. continuă pe Antena3

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Tudorel Toader il sfideaza inca o data pe Liviu Dragnea. Ministrul anunta un amplu proces de consultare a sistemului judiciar pentru legile Justitiei

Potrivit unui comunicat de presa, Ministerul Justitiei va demara un amplu proces de consultare a sistemului judiciar cu privire la identificarea problemelor ce decurg din aplicarea noilor coduri si a propunerilor pentru remedierea acestora, arata HotNews. Anuntul a fost facut public la doar o zi dupa ce Liviu Dragnea, seful PSD, il criticase pe ministrul Tudorel Toader pentru ca intarzie proiecte de modificare a legilor din Justitie.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa unui jurnalist: Mi s-a spart contul de Instagram si s-a pus o poza cu fiica mea minora (VIDEO)

Invitat luni seara in studioul B1TV, Victor Ponta a vorbit despre disparitia sa din spatiul public din ultimele saptamani, absenta ce a starnit numeroase zvonuri. Am facut un lucru.

Victor Ponta, raport Eurostat ingrijorator pentru Romania: Tara noastra a trecut de pragul de 3 % deficit bugetar

Fostul premier Victor Ponta a facut o analiza a raportului Eurostat pentru anul 2016, care arata o concluzie ingrijoratoare pentru tara noastra. Romania a trecut de pragul de 3% deficit.

Instanata suprema a respins contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 15:49 Turcan, despre decizia instantei supreme in cazul Dragnea: Nu inteleg de ce PSD tolereaza ca Liviu Dragnea sa le fie mentor Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca, avand in vedere decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) de a respinge contestatia la executare facuta de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul, nu intelege de ce social-democratii tolereaza ca Dragnea sa le fie mentor. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme a respins, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, apreciind ca aceasta este nefondata, transmite.

ICCJ a respins contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Decizia este definitiva

Completul de cinci judecatori al ICCJ a respins, luni, contestatia la executare a lui Liviu Dragnea , in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare. Magistratii au apreciat.

Verdictul judecatorilor in cazul lui Liviu Dragnea. Seful PSD nu mai poate face nimic

Magistratii de la Instanta Suprema se vor pronunta luni in legatura cu contestatia depusa de Liviu Dragnea impotriva sentintei din dosarul Referendumul. Avocatii lui Dragnea invoca absenta.

Magistratii au respins contestatia depusa de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

Magistratii de la Instanta Suprema se vor pronunta luni in legatura cu contestatia depusa de Liviu Dragnea impotriva sentintei din dosarul Referendumul. Avocatii lui Dragnea invoca absenta.

Instanta suprema a respins contestatia lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Liderul PSD ramane condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie a respins, luni, contestatia de executare formulata de liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumului.

Instanta suprema decide daca admite contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

Instanta suprema este asteptata, luni, sa decida daca admite contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar, la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )