Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Am gasit 70 de taxe pe care le-am putea scoate intr-o singura zi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Am gasit 70 de taxe pe care le-am putea scoate intr-o singura zi

Premierul Victor Ponta a afirmat ca la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca Ministerul Finantelor a gasit 70 de taxe pe care le-am putea scoate intr-o singura zi fara sa afectam bugetul de stat. In acest context, Ponta i-a cerut ministrului finantelor, Ioana Petrescu, sa prezinte saptamana viitoare actele normative necesare destelenirii sistemului fiscal. Masuri asemanatoare au mai fost luate si in 2009 cand Guvernul Boc a eliminat 179 de taxe parafiscale din cele 489 de taxe si tarife parafiscale indentificate in acea perioada de Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Hotnews

Ponta: Am gasit 70 de taxe pe care le putem scoate intr-o singura zi fara sa sufere bugetul de stat

Ministerul Finantelor a identificat 70 de taxe care doar creeaza un hatis birocratic si pot fi eliminate intr-o singura zi fara a afecta bugetul de stat, urmand sa fie promovat un act normativ pentru eliminarea acestora, a anuntat premierul Victor Ponta, in sedinta de Guvern.

Ponta a gasit 70 de taxe pe care sa le elimine intr-o singura zi

Ministerul Finantelor a identificat 70 de taxe care nu au impact bugetar daca vor fi eliminate intr-o singura zi. Acestea creeaza doar un hatis birocratic si vor fi eliminate printr-un act normativ, a anuntat premierul Victor Ponta.

Finantele au gasit 70 de taxe care pot fi scoase fara sa fie afectat bugetul de stat

Ministerul Finantelor a identificat 70 de taxe si tarife care pot fi eliminate, impactul bugetar total al acestora fiind de 1,9 milioane lei, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei de Ministerul Finantelor Publice.

Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii?

Premierul Victor Ponta a interpelat-o cu apelativul fa pe ministrul Apelor, Doina Pana, in timp ce vizitau cu barca penumatica localitatile inundate din judetul Teleorman. Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii?, a intrebat-o Victor Ponta pe Doina Pana, care tocmai se urca in barca.

VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a participat aluni, de la ora 15. 30, la Centrul de comanda de la MAI. In cadrul comandamentului, vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor. In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati, potrivit B1 TV. UPDATE Ponta a declarat ca va merge marti in localitatile cu probleme din Teleorman unde luni se afla Dragnea. El a multumit autoritatilor pentru felul in care au gestionat situatia inundatiilor.

Radu Tudor: Niciodata nu l-am auzit pe Victor Ponta adresandu-se ireverentios in public sau in particular

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei pe marginea relatarilor din presa care sustin ca premierul Victor Ponta i s-ar fi adresat cu fa ministrului delegat pentru Ape, Doina.

Sapte dovezi ca premierul Victor Ponta nu a spus Fa, ci altceva

Alianta lui Victor Ponta cu neadevarul a atins miercuri, inaintea sedintei de Guvern, un pisc care cu greu va putea fi egalat vreodata. Premierul a negat ferm ca i-ar fi adresat colegei sale de Cabinet, Doina Pana, apelativul Fa, desi inregistrarile audio-video marturisesc altceva.

Victor Ponta sustine ca nu a folosit apelativul fa la adresa ministrului Apelor: M-am uitat pe inregistrare si e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza

Premierul Victor Ponta neaga ca s-a adresat o cu apelativul fa ministrului Apelor, Doina Pana, in timp ce vizitau cu barca penumatica localitatile inundate din judetul Teleorman. Am vazut astazi ca m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pana. Nici nu bausem whisky, nici nu veneam de pe vapor. Eu nu folosesc termenul de fa. M-am uitat pe inregistrare, e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza. Conteaza ca orice vom face, unii o sa ne injure, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Premierul Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si ministrul Apelor, Doina Pana, s-au intalnit marti, in zonele afectate de inundatii din Teleorman, ocazie cu care a fost surprinsa o mica discutie dintre cei doi, primul-ministru.

Premierul Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si ministrul Apelor, Doina Pana, s-au intalnit marti, in zonele afectate de inundatii din Teleorman, ocazie cu care a fost surprinsa o mica discutie dintre cei doi, primul-ministru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )