Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta, glume cu Mandinga la intalnirea cu oficiali din Azerbadjan (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, glume cu Mandinga la intalnirea cu oficiali din Azerbadjan (VIDEO)

Societatea de Petrol si Gaze SOCAR din Azerbaidjan s-a aratat interesata de Oltchim si Arpechim, dar a reprosat Guvernului Romaniei ca nu este destul de transparent in procedura de privatizare si ca peste. continuă pe B1

Comunicare defectuoasa intre institutii: Victor Ponta a aflat de accidentul din Muntenegru la 5 ore de la producere

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca a fost anuntat despre accidentul autocarului cu romani din Muntenegru de abia la 5 ore dupa producerea.

PDL ii solicita lui Victor Ponta sa prezinte stadiul indeplinirii obiectivelor din acordul cu FMI

PDL ii solicita premierului Victor Ponta sa prezinte, in Parlament, in sesiunea extraordinara de saptamana viitoare, stadiul indeplinirii obiectivelor din acordul cu FMI si evaluarea guvernului in legatura.

Premierul Victor Ponta face lobby pentru trupa Mandinga: A devenit foarte populara si sunt mandru de asta

Victor Ponta face lobby pentru Mandinga. Aflat in vizita in Azerbaidjan, premierul i-a spus presedintelui azer ca stie faptul ca formatia romaneasca are mare succes in tara sa si ca se mandreste cu.

Victor Ponta: FMI ia in discutie incheierea cu bine a acordului cu Romania

Board-ul FMI va discuta, miercuri, scrisoarea de intentie trimisa de autoritatile romane, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta sustine ca Romania indeplineste toate conditiile si astfel, FMI va decide incheierea cu bine a Acordului dintre Romania si FMI. Inchidem cu bine acordul cu FMI. Pe aceasta zona ne-am facut datoria, a precizat Ponta.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula 1 la 1

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula unu la unu

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie.

PDL solicita premierului Victor Ponta sa prezinte in Parlament stadiul indeplinirii obiectivelor din acordul cu FMI

PDL solicita premierului Victor Ponta sa prezinte in Parlament, in cadrul sesiunii extraordinare de saptamana viitoare, stadiul indeplinirii obiectivelor din acordul cu FMI, starea de fapt a Romaniei si obiectivele intr-un viitor acord cu Fondul Monetar International, informeaza Agerpres.

Victor Ponta: Am luat cea mai buna decizie de a decreta doliu national. Sa fie foarte clar ca ne-am facut datoria

Premierul Victor Ponta a afirmat ca autoritatile romane si-au facut datoria exemplar in cazul accidentului de la Muntenegru, iar decretarea zilei de miercuri ca zi de doliu national in memoria victimelor a fost.

Victor Ponta: Putem sa aducem in tara atat persoanele decedate, cat mai ales bolnavii pentru a-i ingriji

Premierul Victor Ponta a afirmat in cadrul sedintei de guvern pe tema accidentului din Muntenegru, ca tot pe parcursul zilei de marti, urmeaza sa fie aduse in tara si trupurile persoanelor decedate. Premierul.

Victor Ponta s-a intalnit cu conducerea Delphi Packard

Conducerea companiei Delphi Packard a avut o intalnire de lucru cu primul ministru Victor Ponta care a dorit sa afle care sunt planurile de dezvoltare a companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )