Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Guvernul va numi in sedinta de miercuri un nou prefect la Buzau

B1 B1,
Victor Ponta: Guvernul va numi in sedinta de miercuri un nou prefect la Buzau

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca Guvernul va numi, in sedinta de miercuri, un alt prefect in judetul Buzau, informeaza Mediafax. Vreau ca si in teritoriu toata lumea sa isi faca. continuă pe B1

Victor Ponta: Miercuri o sa numim un alt prefect la Buzau. Vreau mai multa competenta

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca va numi un alt prefect la Buzau, deoarece in acest judet actiunile de deszapezire au fost deficitare, cinci comune fiind in continuare blocate. De asemenea, seful Guvernului a cerut mai multa competenta din partea autoritatilor, potrivit Mediafax.

Ponta: Guvernul nu va renunta la acciza pe carburanti. Asta i-au spus si cei de la FMI presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul nu poate renunta la acciza pe carburanti si ca acest lucru i-a fost comunicat de catre oficialii FMI si presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta: Nu se poate renunta la acciza de 7 eurocenti la carburant

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca guvernul nu poate renunta la introducerea accizei de 7 eurocenti la carburanti deoarece bugetul deja aprobat nu poate fi redeschis si nici inchis fara aceasta.

Victor Ponta l-a intrebat pe ministrul Educatiei de ce sunt inchise scolile in Bucuresti, in conditiile in care se circula normal

Premierul Victor Ponta i-a cerut luni ministrului Educatiei, Remus Pricopie, sa discute din nou cu primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, chestiunea inchiderii scolilor, in conditiile in care in Capitala se circula normal.

Victor Ponta, la comandamentul de iarna: Nu exista grupuri importante de persoane blocate pe drumuri. Rog oamenii sa nu foloseasca autovehiculele (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut, din nou, duminica, in cadrul comandamentului de iarna, apel catre oameni sa nu foloseasca autovehiculele decat in situatii speciale. Ne confruntam cu o situatie cod rosu.

Victor Ponta anunta ca il demite pe prefectul de Buzau, Gabriel Balta

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, va fi demis miercuri, a anuntat premierul Victor Ponta, care a vizitat marti seara centrul de decizie de la Ministerul de Interne.

intalnire de urgenta la Guvern: Sunt prezenti Victor Ponta, Liviu Dragnea si Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta si vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea se intalnesc, luni dimineata, de urgenta la sediul Guvernului, acolo unde s-ar putea decreta stare de urgenta pentru judetele Buzau,.

Victor Ponta: Trebuie sa ne concentram pe coordonarea operatiunilor din tara

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, ca o analiza corecta asupra problemelor create de conditiile meteo va putea fi realizata abia spre.

Victor Ponta: Documentul pentru convocarea CSAT, semnat de sase ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara, la Antena 3, ca documentul privind convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se afla deja la Secretariatul general al Consiliului, dupa ce a fost semnat de sase membri ai Guvernului.

Victor Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis solicitarea de convocare a CSAT, mentionand ca data in care va fi programata aceasta reuniune urmeaza sa fie stabilita de catre presedintele Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )