Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta: Trebuie sa ne concentram pe coordonarea operatiunilor din tara

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Trebuie sa ne concentram pe coordonarea operatiunilor din tara

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, ca o analiza corecta asupra problemelor create de conditiile meteo va putea fi realizata abia spre. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 15.15. Ce se va intampla cu ministerul de Interne?

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa, la sediul Guvernului, pentru a anunta ce se va intampla in continuare la Ministerul de Interne. in acest moment, MAI functioneza fara ministru, dupa ce Radu Stroe a demisionat, si fara un secretar de stat, Catalin Chiper, demis de Victor Ponta in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Victor Ponta: Va urma o saptamana dificila in ceea ce priveste intemperiile, nu putem rasufla usurati de maine

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, la finalul unui comandament de iarna convocat la Guvern, ca saptamana viitoare va fi una dificila in ceea ce priveste intemperiile si ca nu putem sa rasuflam usurati de maine, ci trebuie sa continuam in acelasi dispozitiv.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va solicita convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS. Premierul aduna in prezent semnaturile necesare

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, transmite Mediafax. Surse oficiale au declarat anterior ca premierul va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si demiterea directorului general al STS, Marcel Opris.

VIDEO Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului roman. In cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dimineata, intr-o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea, ca acest minister este coloana vertebrala a statului roman si ca, in cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI, ci altor structuri si institutii ale statului, care de altfel si-au si asumat aceasta vina. S-au asumat raspunderi, chiar daca uneori nu era vorba de vinovatii, raspunderea nu e acelasi lucru cu vinovatia, cred ca seful ISU si-a facut datoria si oamenii din teren de acolo, de la locul accidentului, daca li s-ar fi spus unde sa caute in mod corect, a mai spus Ponta.

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie. Au fost erori grave la ROMATSA si STS

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta: Documentul pentru convocarea CSAT, semnat de sase ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara, la Antena 3, ca documentul privind convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se afla deja la Secretariatul general al Consiliului, dupa ce a fost semnat de sase membri ai Guvernului.

Victor Ponta a transmis solicitarea de convocare a CSAT

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis solicitarea de convocare a CSAT, mentionand ca data in care va fi programata aceasta reuniune urmeaza sa fie stabilita de catre presedintele Traian Basescu.

Victor Ponta a strans semnaturile necesare pentru convocarea unei sedinte CSAT

Premierul Victor Ponta a strans toate semnaturile necesare pentru a cere convocarea unei sedinte CSAT. Premierul a cerut demiterea sefului STS, in urma tragediei din Muntii Apuseni. Premierul a.

Premierul Victor Ponta, la baschet, in timp ce era instituit codul rosu de viscol (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a mers, duminica, sa joace baschet alaturi de pierteni. Exact in timpul meciului, meteorologii au emis cod rosu de viscol epntru trei judete, relateazaB1 TV. in timp ce jumatate din .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )