Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta a inaugurat astazi noul UPU de la Spitalul Judetean din Targu Mures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta a inaugurat astazi noul UPU de la Spitalul Judetean din Targu Mures

Primul ministru a merg la Targu Mures alaturi de ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si de ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, pentru a inaugura cel mai modern sediu al Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, anunta sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Victor Ponta participa la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Primul-ministru Victor Ponta, alaturi de ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si de ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, va participa sambata la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente.

Targu Mures: Victor Ponta va inaugura sambata noua Unitate de Primiri Urgente-SMURD

Premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi si ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, va participa simbata la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente UPU).

Victor Ponta implineste 40 de ani, dar sarbatoreste printr-o zi de munca

Traian Basescu i-a trimis un buchet mare de flori lui Victor Ponta. Premierul implineste astazi 40 de ani dar nu si-a luat liber de ziua lui, ba chiar are o agenda foarte incarcata. I-a priomis insa sotiei o.

Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori, potrivit Mediafax. Funeriu a declarat si ca premierul ar trebui sa informeze publicul despre faptul ca sute de cercetatori romani de top au refuzat sa vina la Bucuresti la reuniunea bianuala a diasporei stiintifice, in semn de protest fata de plagiatul lui Ponta.

Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi SCHIMBATA pana la sfarsitul anului.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat, dupa ce a participat la discutii cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures, unde a venit insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca .

Victor Ponta: Iau in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile noului partid ecologist

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca ia in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile la alegerile parlamentare pentru reprezentantii noului partid ecologist ce va rezulta din comasarea PER, MV si MVDA: In cadrul USL voi prezenta opinia mea referitoare la colaborarea cu viitorul partid. Iau in calcul ca USL sa ofere locuri eligibile, n. r. ) si o sa gasim impruna formula juridica necesara. Am discutat acest lucru. Este extrem de important sa existe reprezentanti in Parlament care apartin acestei familii politice europene verzii, n. r. Din 2000 nu au mai fost in Parlament. Am aceasta intentie, o sa o prezint in PSD, in USL, a spus Ponta.

Aniversari in politica: Victor Ponta implineste joi 40 de ani, Crin Antonescu implineste vinei 53 de ani, MRU - 44 de ani sambata

Prim-ministrul Victor Ponta implineste, joi, 40 de ani, in acest weekend fiind si zilele de nastere ale altor politicieni: liderul PNL Crin Antonescu implineste vineri 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu implineste sambata 44 de ani. Premierul Victor Ponta se afla joi la Guvern, unde are intalniri cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor.

Victor Ponta implineste 40 de ani

Premierul Victor Ponta isi sarbatoreste, joi, ziua de nastere, o zi cu atat mai speciala cu cat Ponta schimba prefixul, el implinind 40 de ani.

Victor Ponta participa la o reuniune referitoare la privatizarea companiilor cu capital ...

Prim-ministrul Victor Ponta va participa, joi, la sedinta Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, informeaza Biroul de presa al Guvernului, citat de Agerpres, potrivit Hotnews. ro. Tema intalnirii care va avea loc la Palatul Victoria o reprezinta dezbaterea masurilor privind privatizarea companiilor cu capital majoritar de stat si a altor aspecte ce tin de relansarea economiei si a ocuparii. Citeste si: PDL: Ponta pune incompetenta sa in gestionarea situatiei de la Mechel Campia .

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu e bun de prim-ministru, nu am incredere in ce spune

Jurnalistul Ion Cristoiu nu are incredere in spusele premierului Victor Ponta. El sustine ca liderul USL se contrazice des si afirma lucruri in functie de televiziune la care este invitat. Nu e bun de prim.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )