Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu e bun de prim-ministru, nu am incredere in ce spune

B1 B1,
Ion Cristoiu: Victor Ponta nu e bun de prim-ministru, nu am incredere in ce spune

Jurnalistul Ion Cristoiu nu are incredere in spusele premierului Victor Ponta. El sustine ca liderul USL se contrazice des si afirma lucruri in functie de televiziune la care este invitat. Nu e bun de prim. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Numirea lui Marga la ICR, doar o mangaiere pe burta a clientelei intelectuale a USL

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, despre numirea lui Andrei Marga la conducerea Institutului Cultural Roman si modul in care va .

Ion Cristoiu a primit premiul pentru mass media la gala Premiilor VIP

Jurnalistul Ion Cristoiu a primit, luni, distinctia pentru mass media. Zeci de artisti, oameni de cultura si personalitati ale lumii mondene s-au strans la o noua editie a Premiilor revistei VIP. Premiul pen.

Ion Cristoiu: Ecaterina Andronescu conduce Guvernul asa cum conduce masina. Nici n-au inceput copiii clasa zero si ii anunta ca e nesigur totul

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, faptul ca hotararea Ecaterinei Andronescu de a introduce clasa zero la scoala este.

Ion Cristoiu: Baronii USL cred ca tot ce li s-a intamplat e din cauza lui Daniel Morar. Sunt convinsi ca oricine ar veni, anchetele s-ar reduce

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat duminica seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, informatia potrivit careia Laura Codruta Kovesi ar fi propunerea USL pentru preluarea sefi.

Victor Ponta: Pastram cota unica de 16%

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la RTV despre situatia politica a Romaniei afirmand ca aderarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de Germania: Singura opozitie vine din partea Germaniei. Sper ca relatiile domnului Basescu cu doamna Merkel sa rezolve si aceasta problema. O alta problema atinsa a fost aceea a companiei Oltchim: Nu voi accepta nicio oferta care nu garanteaza continuarea functionarii Oltichimului si pastrarea locurilor de munca. Principalul vinovat pentru situatia Oltchim este fostul director care a fost tolerat de toate partidele politice, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta.

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje, potrivit B1. ro. Premierul a negat zvonurile potrivit carora intre cei doi lideri USL ar exista anumite tensiuni. Nu sunt deloc intr-o competitie cu Antonescu, nici in fata, nici in spate, pentru ca nu avem niciun punct de conflict. Nu voi candida la prezindentiale in 2014. Mi-a dovedit-o si pe 7 mai, cand m-a sustinut pentru functia de prim .

Victor Ponta, pentru Le Monde: Am regrete privind actiunile din timpul suspendarii lui Traian Basescu. As fi putut proceda altfel

Primul ministru Victor Ponta a declarat pentru ziarul francez Le Monde ca are regrete in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Traian Basescu, apreciind ca ar fi putut actiona altfel, scrie RFI.

Victor Ponta: Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% la Posta Romana

Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% n. a in actionariatul Postei Romane), implicit insa avand si un cuvant serios de spus in partea de management, a declarat marti premierul Victor Ponta cu privire la intalnirea avuta cu o zi in urma la Bruxelles cu premierul belgian. Am discutat cu primul ministru n. a al Belgiei) si va avea loc o intalnire dupa 2 ani si ceva intre conducerea Postei din Belgia si cea din Romania pentru a identifica implicarea acestora, prezenta unui investitor important, un nou tip de management si salvarea locurilor de munca, a mai spus Ponta.

LIVE VIDEO TEXT Victor Ponta sustine o conferinta de presa dupa vizita la Bruxelles

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, in scurt timp, o conferinta de presa la sediul Guvernului, dupa vizita de luni la Bruxelles. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT si LIVE VIDEO declaratiile primului ministru.

Victor Ponta: Veniturile bugetare trebuie sa creasca

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, ieri, la Targu-Jiu, ca este necesara cresterea veniturilor bugetare pentru ca statul sa aiba bani pentru scoli, spitale si drumuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )