Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta indica Guvernul Tariceanu ca fiind cel care a alocat bani multi din Fondul de rezerva

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta indica Guvernul Tariceanu ca fiind cel care a alocat bani multi din Fondul de rezerva

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a prezentat, marti seara, un grafic al alocarilor de bani din Fondul de rezerva, din care rezulta ca Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu a acordat, in 2005-2008, cele mai multe fonduri din aceasta sursa, calculat ca procent din produsul intern brut, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Firma Grossmann Engineering, detinuta de cumnatul lui Victor Ponta, abonata la contracte pe bani publici

Grossmann Engineering, in care a fost asociat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a derulat in ultimii ani mai multe contracte pe bani publici acordate in special de administratiile locale, scrie Revista 22. Cel mai mare contract a fost cel acordat de Hidro Prahova, unde actionar majoritar este Consiliul Judetean condus de Mircea Cosma), si a avut o valoare de aproape 40 de milioane de lei, fara TVA. Contractul a fost castigat, pe 13 ianuarie 2012, de Grossmann in asociere cu Euro Construct Trading 98 companie detinuta de Dan Besciu si Sorin Vulpescu, fosti parteneri ai lui Dorin Cocos). Acesta este contractul in care procurorii DNA cerceteaza acum un prejudiciu de peste 10 milioane de lei produs prin deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala.

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, adus la audieri la DNA Ploiesti

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, va fi fi audiat in dosarul in care procurorii DNA au facut perchezitii la mai multe firme, pentru infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, el fiind adus in acest scop la sediul DNA.

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta a fost retinut de procurorii DNA din Ploiesti

10 - Cumnatul premierului Victor Ponta a fost retinut de procurorii DNA din Ploiesti, fiind acuzat de deturnare de fonduri europene, in cazul unui proiect de constructie a retelei de canalizare din.

Victor Ponta va merge la reuniunea Internationalei Socialiste, programata la Madrid - surse ANSA

Premierul Victor Ponta va participa sambata, la Madrid, la reuniunea Internationalei Socialiste, la care vor fi si primul-ministru italian, Matteo Renzi, cel francez, Manuel Valls, presedintele PE, Martin Schultz,.

Perchezitii la firma mamei si a surorii lui Victor Ponta

Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile * ACTUALIZARE 10:42 Iulian Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic O firma a lui Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, impreuna cu mai multe societati, intre care Euroconstruct Trading, ar fi obtinut ilegal un proiect european privind extinderea retelei de canalizare in Comarnic, din care si-ar fi insusit sume mari de bani, prin schimbarea destinatiei fondurilor, sustin surse judiciare. --- Procurorii efectueaza perchezitii la firma Exfin SRL, care ar apartine mamei si surorii lui Ponta, ne-au transmis surse judiciare. Potrivit acestora, este vizat si cumnatul lui Victor Ponta, care va fi adus la audieri la DNA Ploiesti.

Surse judiciare: Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, cercetat pentru frauda cu fonduri europene la contractul de extindere a retelei de canalizare din Comarnic

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi cercetat de procurori dupa ce, impreuna cu alte persoane, ar fi constituit un grup infractional care a actionat in vederea castigarii frauduloase a contractului de extindere a retelei de canalizare in orasul Comarnic, au declarat, marti, surse judiciare citate de Agerpres. Grupul a intrat in atentia procurorilor pentru insusirea unor importante sume de bani, prin schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor obtinute in cadrul proiectului cu finantare europeana, si sustragerea de la plata contributiilor datorate catre stat, prin evidentierea unor cheltuieli nereale sau operatiuni fictive in documentele societatilor pe care le-au controlat'. 55 Sebastian Ghita a venit la sediul DNA Ploiesti, in calitate de suspect. B1 Tv) N-am fost implicat, nu cunosc mai multe detalii, le-a spus Ghita jurnalistilor. El a mai declarat ca il cunoaste pe Iulian Hertanu si ca Probabil procurorii vor sa se convinga de natura relatiilor mele cu dansul. UPDATE 11:40 Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a venit la sediul DNA din Ploiesti, urmand sa fie audiat de procurori.

Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei

Premierul Victor Ponta a avut marti o intalnire cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei , la care au participat si ministrii cu atributii in domeniile economic si social, precum si consilieri.

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut de DNA

Stire actualizata Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost retinut in noaptea de marti spre miercuri, alaturi de alti doi oameni de afaceri, de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Agerpres. Cei trei se aflau de aproximativ 17 ore in sediul DNA Ploiesti, de unde au fost scosi incatusati, urmand a fi transferati in arestul IPJ Prahova. Reamintim ca in cursul diminetii de marti au avut loc mai multe perchezitii la o firma a familiei premierului Victor Ponta.

DNA face perchezitii la firma mamei si surorii premierului Victor Ponta, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene

Procurorii DNA fac 14 perchezitii, marti, in Bucuresti si Ploiesti, la sediile mai multor societati comerciale, intre care si cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si la.

Sora lui Victor Ponta, urmarita de DNA pentru frauda cu fonduri UE

Procurorii DNA fac 14 perchezitii in Bucuresti si Ploiesti, la sediile mai multor societati comerciale, intre care si cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si la locuinta acestora, intr-un dosar privind infractiuni de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )