Libnet.ro
UNICEF

06:30

Perchezitii la firma mamei si a surorii lui Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la firma mamei si a surorii lui Victor Ponta

Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile * ACTUALIZARE 10:42 Iulian Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic O firma a lui Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, impreuna cu mai multe societati, intre care Euroconstruct Trading, ar fi obtinut ilegal un proiect european privind extinderea retelei de canalizare in Comarnic, din care si-ar fi insusit sume mari de bani, prin schimbarea destinatiei fondurilor, sustin surse judiciare. --- Procurorii efectueaza perchezitii la firma Exfin SRL, care ar apartine mamei si surorii lui Ponta, ne-au transmis surse judiciare. Potrivit acestora, este vizat si cumnatul lui Victor Ponta, care va fi adus la audieri la DNA Ploiesti. continuă pe Ziarul Bursa

DNA face perchezitii la firma mamei si surorii premierului Victor Ponta, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene

Procurorii DNA fac 14 perchezitii, marti, in Bucuresti si Ploiesti, la sediile mai multor societati comerciale, intre care si cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si la.

Procurorii DNA fac perchezitii la firma surorii premierului Victor Ponta: Firma, fondata de mama primului ministru

Procurorii DNAfac perchezitii la firma surorii premierului Ponta, SC Exfin SRL, fondata de Cornelia Naum, mama sefului Guvernului. Firma de contabilitate este controlata in prezent de sora si cumnatul.

DNA face perchezitii la firma mamei premierului Ponta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA efectueaza, marti dimineata, 14 pechezitii la sediul mai multor societati comerciale, printre care si firma mamei si surorii premierului Victor Ponta. Firma Vexfin apartine mamei si surorii.

Victor Ponta: Ar fi gresit sa comentez cercetarile procurorilor fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Premierul Victor Ponta a reactionat, marti dimineata, fata de cercetarile procurorilor DNA la firma mamei si surorii sale, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene. Nu cunosc si oricum ar fi gresit.

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut de DNA

Stire actualizata Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost retinut in noaptea de marti spre miercuri, alaturi de alti doi oameni de afaceri, de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Agerpres. Cei trei se aflau de aproximativ 17 ore in sediul DNA Ploiesti, de unde au fost scosi incatusati, urmand a fi transferati in arestul IPJ Prahova. Reamintim ca in cursul diminetii de marti au avut loc mai multe perchezitii la o firma a familiei premierului Victor Ponta.

Firma detinuta de cumnatul lui Ponta, perchezitionata intr-un dosar cu prejudiciu de 7,8 milioane lei. Cumnatul premierului, la DNA Ploiesti

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti efectueaza, marti, perchezitii in 14 locatii, majoritatea situate in Bucuresti si Ploiesti, intre care cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, intr-un dosar privind infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, informeaza un comunicat al DNA.

Prima reactie a premierului Ponta, in urma descinderilor la firma mamei sale

Victor Ponta are o prima reactie in urma perchezitiilor facute de DNA la firma mamei sale. Premierul a scris un mesaj pe Twitter in care spune ca legea trebuie sa fie egala pentru toti. Nu cunosc si oricum.

Sora lui Victor Ponta, urmarita de DNA pentru frauda cu fonduri UE

Procurorii DNA fac 14 perchezitii in Bucuresti si Ploiesti, la sediile mai multor societati comerciale, intre care si cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si la locuinta acestora, intr-un dosar privind infractiuni de.

Firma Grossmann Engineering, detinuta de cumnatul lui Victor Ponta, abonata la contracte pe bani publici

Grossmann Engineering, in care a fost asociat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a derulat in ultimii ani mai multe contracte pe bani publici acordate in special de administratiile locale, scrie Revista 22. Cel mai mare contract a fost cel acordat de Hidro Prahova, unde actionar majoritar este Consiliul Judetean condus de Mircea Cosma), si a avut o valoare de aproape 40 de milioane de lei, fara TVA. Contractul a fost castigat, pe 13 ianuarie 2012, de Grossmann in asociere cu Euro Construct Trading 98 companie detinuta de Dan Besciu si Sorin Vulpescu, fosti parteneri ai lui Dorin Cocos). Acesta este contractul in care procurorii DNA cerceteaza acum un prejudiciu de peste 10 milioane de lei produs prin deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala.

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta este audiat de procurorii DNA din Ploiesti

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost ridicat de procurorii DNA. in aceasta dimineata procurorii au facut cercetari la firma acestuia intr-un dosar privind infractiuni de coruptie si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )