Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta, intre UE si baronetii locali.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, intre UE si baronetii locali.

In miez de vara, in plina perioada de concedii, izbucneste, din senin, o razmerita a unor alesi USL la adresa ANI. Surprinzator, in lipsa din tara a lui Victor Ponta. E un scandal din care, indiferent cum l-ar gestiona, Victor Ponta va iesi prost. Ori in fata UE. Ori in fata baronetilor. Dramoleta estivala Urmarind acest spectacol in care cativa alesi USL, cu probleme de integritate, s-au trezit maraind la ANI, te intrebi cine si de ce are interesul sa-i arunce intr-o lupta sterila? Sunt cel . continuă pe România Liberă

VIDEO Victor Ponta: Am fost in vacanta in America, cu familia; am avut telefonul inchis, nu am citit presa. Nu am mai vorbit cu presedintele Basescu de la accidentul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca si-a petrecut concediul cu familia, in America intr-un loc in care am avut telefonul inchis. Nu am citit presa . ) Aceste zece zile m-au facut foarte fericit, anul trecut nu am avut concediu. El a mentionat ca nu a folosit bani publici in aceasta vacanta, in timp ce presedintele Traian Basescu sta la Neptun pe banii dvs. De altfel, premierul a sustinut ca nu a mai vorbit cu seful statului de la accidentul din Muntenegru, cand Basescu a folosit moartea unor oameni pentru o minciuna politica. Victor Ponta: Nu exista in noul acord cu FMI cresteri concrete de taxe, cu doua exceptii - cresterea accizelor la produse de lux si CASS la chiriiVictor Ponta: Hotararea de guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil maine in Monitorul Oficial Victor Ponta: In lipsa originalului, Sova a reziliat contractul cu Bechtel pe baza unei copii legalizate.

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la sediul PNL.

Premierul Victor Ponta a venit la sediul PNL pentru o intalnire cu liderul liberal, Crin Antonescu Seful PNL declarase precizase anterior ca este posibil ca aceasta intalnire sa aiba loc. De cate ori am ocazia sa ma intalnesc cu dl Ponta o fac cu placere, e una dintre cele mai placute intalniri ale mele. Am comunicat telefonic, eram la mari distante geografice, sper ca azi sa ne si intalnim. , a spus Antonescu.

intalnire de urgenta, la Guven. Crin Antonescu discuta cu Victor Ponta

Intalnire de urgenta, marti, la Guven. Crin Antonescu va discuta cu Victor Ponta. Este prima intalnire dupa esecul CFR Marfa in CSAT. Stire in curs de.

intalnire de urgenta, la Guvern. Crin Antonescu discuta cu Victor Ponta

Intalnire de urgenta, marti, la Guven. Crin Antonescu va discuta cu Victor Ponta. Este prima intalnire dupa esecul CFR Marfa in CSAT. Stire in curs de.

Victor Ponta va participa la inaugurarea lucrarilor gazoductului Iasi-Ungheni

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca in 27 august va participa la inaugurarea lucrarilor de constructie a gazoductului Iasi-Ungheni.

The Guardian: Victor Ponta, unul dintre dictatorii Europei de Est, alaturi de Vladimir Putin si Viktor Orban

Victor Ponta este considerat dictator de publicatia britanica The Guardian. Premierul roman se afla alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin si premierul ungar Viktor Orban intr-o analiza care denunta.

VIDEO UPDATE Victor Ponta, la Manastirea Putna: De 35 de ani ajung in Bucovina si ma simt foarte bine

Premierul Victor Ponta a asistat, joi dimineata, la Sfanta Liturghie de la Manastirea Putna pentru scurt timp, dupa care a plecat prin multime spre Cacica, unde va merge la basilica minor din localitate, pentru a lua parte la Sfanta Liturghie Pontificala, transmite Mediafax.

Victor Ponta participa la slujba de Sfanta Maria de la manastirea Putna

Premierul Victor Ponta a ajuns, joi dimineata, la Putna, pentru al treilea an consecutiv, pentru a participa la Sfanta Liturghie de sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului.

Radu Mazare, in urma unei conversatii cu Victor Ponta: Voi cere amnistie pentru cei aflati in stare de incompatibilitate

Radu Mazare, primarul municipiului Constanta, a declarat pentru Gandul, in urma unei conversatii avute cu premierul Victor Ponta, ca va propune in cadrul Comitetului Executiv al PSD, anularea din legea 161/2003 a.

Radu Mazare, dupa o discutie cu Victor Ponta: Voi cere amnistie pentru cei aflati in incompatibilitate

Radu Mazare, primarul municipiului Constanta, a declarat pentru Gandul, in urma unei conversatii avute cu premierul Victor Ponta, ca va propune in cadrul Comitetului Executiv al PSD, anularea din legea 161/2003 a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )