Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta: Iohannis versus Basescu, in CSAT - nu suporta nicio comparatie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Iohannis versus Basescu, in CSAT - nu suporta nicio comparatie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, cu privire la prima sedinta din CSAT la care a participat alaturi de presedintele Klaus Iohannis, ca nu poate sa il compare pe actualul sef al statului cu fostul. continuă pe Antena3

Victor Ponta, dupa sedinta CSAT: Climat fff eficient, constructiv si civilizat/ Romania este cea mai stabila si sigura tara din regiune

Premierul Victor Ponta a scris, la finalul primei sedinte a CSAT din acest an, ca reuniunea a avut loc intr-un climat foarte eficient, constructiv si civilizat. El a adaugat ca Romania este cea mai stabila si.

Victor Ponta: E normal sa avem CSAT. Situatia din Ucraina e proasta, dar Romania este o tara foarte stabila

Premierul Victor Ponta a declarat luni, in contextul convocarii sedintei CSAT pentru marti la ora 15. 00, ca a fost consultat in acest sens si ca organizarea unei astfel de sedinte este normala. Am fost.

Victor Ponta: E normal sa avem CSAT. Situatia din Ucraina e proasta, dar Romania este o tara foarte stabila (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, in contextul convocarii sedintei CSAT pentru marti la ora 15. 00, ca a fost consultat in acest sens si ca organizarea unei astfel de sedinte este normala. Am fost.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Eu nu vreau sa mai fie un Guvern PNL sau al lui Iohannis ca nu a venit cu el de acasa

Premierul Victor Ponta a lansat duminica un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului a spus in repetate randuri ca isi doreste un Guvern al sau, un Guvern PNL. Eu nu vr.

Directorul FBI se afla la Bucuresti, unde se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta

Directorul FBI se afla la Bucuresti. James Comey a avut, marti dimineata, o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, urmand ca apoi sa participe la o reuniune cu premierul Victor Ponta, potrivit unor surse.

Ce-i doreste Ponta lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, marti seara, faptul ca in dosarul Microsoft se vorbeste de sume de bani care ar fi fost folosite pentru campania electorala a lui Traian Basescu. Potrivit premierului, ar trebui.

Victor Ponta: Eu nu mai vreau sa fie un guvern al lui Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta este invitatul jurnalistului Radu Tudor, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, incepand cu ora 20.

Victor Ponta, la primirea legitimatiei de italofon: Come si dice axa?/ Daca se schimba axa Londra-Washington in Berlin-Washington, ca e la moda, eu as propune Roma

Premierul Victor Ponta, aflat luni la resedinta ambasadorului Italiei, a declarat ca ar propune o axa Roma-Washington, pentru ca e la moda, daca tot se schimba axa politicii externe romanesti cu includerea Berlinului in locul Londrei, aratand ca el prefera sa mearga mai intai la Roma si apoi in restul Europei. Ponta si-a sustinut alocutiunea in limba italiana, insa la un moment dat a intampinat dificultati cu traducerea cuvantului axa. Come si dice 'axa'?, a intrebat el.

Victor Ponta: Mi-e dor de Crin. Citez din el si de asta/ Antonescu, replica pentru Ponta: E un sentimental, genul lui se descurca mai greu in realitate

Premierul Victor Ponta a admis, dupa sedinta coalitiei, ca ii este dor de fostul sau coleg din Uniunea Social Liberala, Crin Antonescu. Replica fostului lider liberal: E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiti pe seama unor asemenea oameni, pentru ca dintre ei se recruteaza marii poeti, marii artisti.

Victor Ponta, la Antena 3: Ministrul Ioan Rus mi-a dat o veste buna si una proasta. Vestea buna, s-a dat castigatorul pentru studiul de fezabilitate la autostrada Pitesti-Sibiu. Vestea proasta e ca imediat s-a depus contestatie

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca este necesara o noua lege a achizitiilor publice in conditiile in care procedura de contestare prevazuta in actuala lege duce la intarzieri majore in derulara proiectelor de infrastructura. Ponta a anuntat ca a fost recent informat de ministrul Tranporturilor Ioan Rus ca a fost desemnat un castigator pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Pitesti-Sibiu, adaugand ca imediat a fost depusa si o contestatie. Ponta: PSD va vota in Parlament pentru numirea lui Hellvig la SRI / Faptul ca in R. Moldova e un guvern minoritar care depinde de comunisti nu ma bucura .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,338 seconds )