Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta, limbaj demn de un premier: Cotroceniul nu mai exista. Blaga si Flutur sunt cei mai mari lingai

B1 B1,
Victor Ponta, limbaj demn de un premier: Cotroceniul nu mai exista. Blaga si Flutur sunt cei mai mari lingai

Premierul Victor Ponta s-a dezlantuit la Suceava. Cotroceniul nu mai exista la nivel de presedintie, Basescu nu va primi de la el brevetul de nava, avand in vedere comportamentul din ultimele zile, Blaga si. continuă pe B1

Elena Basescu il ataca pe Victor Ponta: Cat de jos poate cobori un Premier al Romaniei?

Nicio reactie nu a venit de la Cotroceni pana la aceasta ora la atacul dur lansat de Victor Ponta. in schimb, i-a luat apararea preesdintelui Elena Basescu, fata lui cea mica, pe Twitter. EBa a scris ca, din.

VIDEO Victor Ponta: Am fost in vacanta in America, cu familia; am avut telefonul inchis, nu am citit presa. Nu am mai vorbit cu presedintele Basescu de la accidentul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca si-a petrecut concediul cu familia, in America intr-un loc in care am avut telefonul inchis. Nu am citit presa . ) Aceste zece zile m-au facut foarte fericit, anul trecut nu am avut concediu. El a mentionat ca nu a folosit bani publici in aceasta vacanta, in timp ce presedintele Traian Basescu sta la Neptun pe banii dvs. De altfel, premierul a sustinut ca nu a mai vorbit cu seful statului de la accidentul din Muntenegru, cand Basescu a folosit moartea unor oameni pentru o minciuna politica. Victor Ponta: Nu exista in noul acord cu FMI cresteri concrete de taxe, cu doua exceptii - cresterea accizelor la produse de lux si CASS la chiriiVictor Ponta: Hotararea de guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil maine in Monitorul Oficial Victor Ponta: In lipsa originalului, Sova a reziliat contractul cu Bechtel pe baza unei copii legalizate.

Ponta: Cotroceni nu mai exista ca Presedintie. E o echipa de campanie pentru Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca Palatul Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, fiind o echipa de campanie pentru doamna Udrea la prezidentiale, informeaza Mediafax. intrebat ce.

Ponta: Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, e o echipa de campanie pentru Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Suceava, ca institutia prezidentiala nu mai exista ca atare, functionand doar ca o echipa de campanie.

Victor Ponta: Nu exista in noul acord cu FMI cresteri concrete de taxe, cu doua exceptii - cresterea accizelor la produse de lux si CASS la chirii

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la Romania TV, ca in acordul cu FMI nu exista nicio referire legata de cresteri concrete de taxe si impozite, singurele taxe convenite fiind majorarea accizelor la alcool si produse de lux, pentru a compensa reducerea TVA la paine, si plata contributiilor la asigurarile de sanatate pentru persoanele fizice care obtin venituri din chirii.

Victor Ponta: Am fost in vacanta in America, cu familia; am avut telefonul inchis, nu am citit presa. Nu am mai vorbit cu presedintele Basescu de la accidentul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat intr-o emisiune la Romania TV ca a contrasemnat marti Hotararea de Guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa si ca aceasta se va publica probabil miercuri in Monitorul Oficial. De azi sunt 60 de zile pana cand trebuie sa plateasca pretul, a precizat premierul. Hotararea fusese aprobata de Guvern in sedinta din 24 iulie. Vezi principalele declaratii ale premierului .

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit la sediul PNL.

Intalnirea dintre presedintele PNL, Crin Antonescu, si premierul Victor Ponta, care a avut loc marti, la sediul central al PNL, s-a incheiat dupa mai bine de o ora si jumatate de discutii. Premierul si liderul liberal au plecat de la sediul central al PNL fara a face declaratii. La intalnire au mai participat vicepremierul si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, si alti liberali. Printre posibilele subiecte de discutii: modificarea Legii ANI, .

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la sediul PNL.

Premierul Victor Ponta a venit la sediul PNL pentru o intalnire cu liderul liberal, Crin Antonescu Seful PNL declarase precizase anterior ca este posibil ca aceasta intalnire sa aiba loc. De cate ori am ocazia sa ma intalnesc cu dl Ponta o fac cu placere, e una dintre cele mai placute intalniri ale mele. Am comunicat telefonic, eram la mari distante geografice, sper ca azi sa ne si intalnim. , a spus Antonescu.

Victor Ponta, intre UE si baronetii locali.

In miez de vara, in plina perioada de concedii, izbucneste, din senin, o razmerita a unor alesi USL la adresa ANI. Surprinzator, in lipsa din tara a lui Victor Ponta. E un scandal din care, indiferent cum l-ar gestiona, Victor Ponta va iesi prost. Ori in fata UE. Ori in fata baronetilor. Dramoleta estivala Urmarind acest spectacol in care cativa alesi USL, cu probleme de integritate, s-au trezit maraind la ANI, te intrebi cine si de ce are interesul sa-i arunce intr-o lupta sterila? Sunt cel .

intalnire de urgenta, la Guvern. Crin Antonescu discuta cu Victor Ponta

Intalnire de urgenta, marti, la Guven. Crin Antonescu va discuta cu Victor Ponta. Este prima intalnire dupa esecul CFR Marfa in CSAT. Stire in curs de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )