Libnet.ro
UNICEF

17:30

ACTUALIZAT Liviu Dragnea este noul sef al PSD, dupa o victorie zdrobitoare in fata Rovanei Plumb / Premierul Ponta a plecat de la sedinta chiar inainte sa se voteze / Iliescu a votat cu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 ACTUALIZAT Liviu Dragnea este noul sef al PSD, dupa o victorie zdrobitoare in fata Rovanei Plumb / Premierul Ponta a plecat de la sedinta chiar inainte sa se voteze / Iliescu a votat cu Dragnea

Liviu Dragnea a castigat lejer miercuri, in cadrul Comitetului Executiv National, competitia cu Rovana Plumb si este noul sef al PSD, pana la congresul partidului, care va avea loc in noiembrie. Dragnea, care a primit 65 de voturi, fata de doar 18 pentru Rovana Plumb, este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Dragnea a beneficiat de sprijinul mai multor lideri din partid, printre care si Ion Iliescu. Urmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor de miercuri si intra in articol pentru principalele declaratii . continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, informeaza B1 TV. Dragnea a fost ales la conducerea interimara a partidului in urma votului din cadrul Comitetului Executiv al PSD, cu 65 de voturi, potrivit.

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD

ACTUALIZARE 20:17 Oprea: UNPR va sustine in continuare Executivul condus de Victor Ponta Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca partidul sau va sustine in continuare Executivul condus de Victor Ponta, sustine coalitia de guvernare si va continua sa asigure stabilitatea Romaniei, asa cum a facut-o de fiecare data.

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD impotriva Rovanei Plumb: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca el a fost votat de mine tot timpul

Liviu Dragnea, coordonatorul politc al PSD, a anuntat, marti, ca se inscrie in cursa interna pentru sefia interimara a PSD. Comitetul Executiv al PSD CExN), care se va reuni maine la Parlament, va alege succesorul lui Victor Ponta dintre Liviu Dragnea si Rovana Plumb, ultima avand sustinerea premierului.

Liviu Dragnea candideaza pentru sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea a fost numit noul sef al PSD

Liviu Dragnea a fost ales sef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, castigand astfel batalia impotriva Rovanei Plumb, potrivit unor surse social-democrate obtinand 65 de voturi pentru fata de 18, in timp ce doua.

Noul sef al PSD: Valeriu Zgonea trebuie pus in valoare de partid

Noul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ar trebui pus in valoare de partid. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor,.

Liviu Dragnea si Rovana Plumb isi disputa, astazi, sefia PSD. Cine are mai multe sanse sa devina succesorul lui Ponta si care sunt mizele bataliei interne

Comitetul Executiv al PSD CExN) se reuneste, miercuri, pentru a alege presedintele PSD care va asigura conducerea pana la Congres, dupa ce Victor Ponta s-a retras, cel putin temporar, din fruntea PSD. in cursa s-au inscris, pana acum, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, si Rovana Plumb, presedintele Consiliului National, care se bucura se sustinerea lui Ponta. Viitorul politic al lui Ponta depinde de rezultatul votului de astazi.

Cel mai influent om al PSD in teritoriu, Liviu Dragnea, vine la Punctul de intalnire, de la ora 19.00

Disputei pe tema Codului Fiscal i se adauga tensiunea din PSD, declansata de decizia lui Victor Ponta de a renunta la sefia partidului. Cel mai influent om al PSD in teritoriu, Liviu Dragnea este invitatul lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )