Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta, ministru interimar la Finante, iar Constantin Nita - interimar la Economie (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, ministru interimar la Finante, iar Constantin Nita - interimar la Economie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va prelua postul de ministru interimar al Finantelor, iar Constantin Nita PSD) va fi ministru interimar la Economie. Daniel Chitoiu si Andrei Gerea si-au inregistrat oficial demisia din. continuă pe B1

Victor Ponta, ministru interimar la Finante, iar Constantin Nita - interimar la Economie

Premierul Victor Ponta va prelua postul de ministru interimar al Finantelor, iar Constantin Nita PSD) va fi ministru interimar la Economie. Daniel Chitoiu si Andrei Gerea si-au inregistrat oficial demisia din.

Victor Ponta, ministru interimar la Economie, iar Constantin Nita - interimar la Finante

Daniel Chitoiu si Andrei Gerea si-au inregistrat oficial demisia din functia de ministru al Finantelor, respectiv ministru al Economiei, la cabinetul premierului Victor Ponta. Constantin Nita va fi ministru.

Criza in USL se prelungeste: Victor Ponta a preluat interimar ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, Crin Antonescu ar fi refuzat alte propuneri decat cele stabilite de PNL

Premierul Victor Ponta a preluat interimat ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, dupa demisiile inregistrate oficial ale ministrilor liberali Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. Intr-un comunicat oficial al Guvernului se arata ca Ponta a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care liderul liberal ar fi refuzat sa faca alte propuneri de ministri decit cele stabilite in forul conducator al PNL - respectiv Klaus Iohannis ministru la Interne si vicepremier.

Premierul refuza oferta lui Crin. Ponta, interimar la Finante, iar Constantin Nita a preluat Economia

Liderul liberal Crin Antonescu s-a intalnit la Guvern cu premierul Victor Ponta, inaintea sedintei de Guvern. intalnirea dintre cei doi a durat numai 15 minute, iar liderii USL nu au ajuns la niciun rezultat. Premierul a acceptat demisiile lui Daniel Chitoiu si Andrei Gerea pe care le-a trimis la Cotroceni. Pana luni, Ponta a preluat interimatul la Ministerul Finantelor, iar Constantin Nita va fi interimar la Economie.

Gerea si Chitoiu si-au depus demisiile la cabinetul lui Ponta. ...

Remus Pricopie este ministru interimar la Sanatate, Constantin Nita este interimar la Ministerul Economiei, iar Victor Ponta este interimar la Finante, a declarat premierul, in sedinta de Guvern de miercuri. Daniel Chitoiu si Andrei Gerea si-au inregistrat oficial demisia din functia de ministru al Finantelor, respectiv ministru al Economiei, la cabinetul prim-ministrului, imediat dupa discutia dintre premierul Victor Ponta si liderul PNL, Crin Antonescu, au declarat agentiei .

Victor Ponta va fi interimar la Finante. Nita, propus la Economie

Premierul Victor Ponta va prelua postul de ministru interimar al Finantelor, iar Constantin Nita PSD) va fi ministru interimar la Economie.

Victor Ponta se pozitioneaza de partea lui Constantin: El a spus adevarul. Antonescu stia de pactul de coabitare

Noi tensiuni zdruncina alianta de la guvernare. Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa liderului liberal Crin Antonescu si a precizat ca presedintele PC a spus adevarul atunci cand a anuntat public.

Victor Ponta: Vreau sa continuam in USL. Iohannis poate fi la Interne sau vicepremier si la Finante

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa o intalnire a liderilor USD in Biroul presedintelui Camerei, ca vrea ca USL sa ramana unita, o varianta posibila fiind ramanerea pe structura din 2012 a Guvernului, cu Klaus Iohannis la Interne, sau.

UPDATE Victor Ponta: Am vorbit cu Basescu, mi-a zis ca asteapta stabilitate. Nu demisionez daca PNL se retrage / Daca in 45 de zile PNL nu vine cu propuneri pentru portofoliile vacante, voi numi alti ministri

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca este gata sa-i numeasca si azi pe cei patru ministri liberali si ca nu are intentia sa demisioneze, chiar daca PNL va decide sa isi retraga ministrii din Guvern. Daca as demisiona, de abia atunci inseamna ca si eu si Antonescu ii vrem binele lui Traian Basescu - o noua nominalizare pentru postul de prim-ministru-n. r. ) ar face-o Traian Basescu - categoric aceasta varianta este exclusa. Nu se pune problema sa-i dam din nou dreptul lui Basescu de a face o nominalizare, a spus Ponta.

Victor Ponta: il voi propune pe Klaus Iohannis la MAI, toti cei patru ministri sunt viabili. Antonescu: Premierul nu poate face numirile

Victor Ponta a declarat, marti, ca il va propune pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, cat si pe ceilalti trei ministri pentru Finante, Economie si Sanatate. Premierul a precizat ca toti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )