Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta: Pentru anul viitor as fi mai degraba prudent sa vorbesc de cresteri salariale. Valoarea investitiilor straine directe in 2012, mai mica sau egala cu 2011. / Mariana Campeanu promite cresterea pensiilor si medicamente compensate cu 90% in 201

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Pentru anul viitor as fi mai degraba prudent sa vorbesc de cresteri salariale. Valoarea investitiilor straine directe in 2012, mai mica sau egala cu 2011. / Mariana Campeanu promite cresterea pensiilor si medicamente compensate cu 90% in 201

Premierul Victor Ponta a declarat ca prefera sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari anul viitor, amintind ca Executivul se afla inca in proces de restituire a sumelor din salarii taiate in urma cu doi ani. Primul ministru mai spune si ca volumul investitiilor straine directe va fi anul acesta mai mic sau identic cu cel inregistrat in 2011, de 1,9 miliarde de euro, potrivit Agerpres. In schimb, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, promite ca anul viitor pensiile vor fi indexate, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru persoanele cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din luna martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica in cazul persoanelor cu venituri reduse. Mariana Campeanu a facut aceste declaratii la Deva, cu ocazia lansarii candidaturii sale pentru un mandat de senator. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Pentru anul viitor as fi mai degraba prudent sa vorbesc de cresteri salariale. Situatia nu e roza

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca doreste sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari in 2013, afirmand ca actualul guvern se afla inca in process de.

Voinea: Ne-am propus pentru anul viitor o tinta de deficit bugetar de 1,7% din PIB

Deficitul bugetului general consolidat va scadea anul viitor la 1,7% din PIB, de la 2,2% din PIB cat este programat pentru 2012, a declarat, vineri, secretarul de stat in Ministerul Finantelor Liviu Voinea, la Bucharest Forum, organizat de Institutul Aspen Romania.

Victor Ponta: Vrem sa fim mult mai business-friendly si cred ca investitorii au receptionat acest mesaj

Premierul Victor Ponta spune ca Guvernul vrea sa aiba o atitudine mai business-friendly cu mediul de afaceri, ce include acordarea ajutoarelor de stat pentru investitii ce creeaza locuri de munca si venituri.

Ioan Cabulea, numit de Victor Ponta secretar general adjunct in MAI, la 2 zile dupa ce a fost demis din acelasi minister

Chestorul Ioan Cabulea, inlocuit marti in postul de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, de Anghel Andreescu, a fost instalat de premierul Victor Ponta pe functia de secretar general .

Victor Ponta: Prefer sa fiu prudent cand vorbim despre cresteri salariale in 2013

Premierul Victor Ponta a declarat ca prefera sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari anul viitor, amintind ca Executivul se afla inca in proces de restituire a sumelor.

Ponta asigura ca POSDRU si POR vor fi deblocate in decembrie, iar celelalte programe anul viitor

Decontarea tuturor facturilor pentru POSDRU ar urma sa aiba loc in luna decembrie, cand ar urma sa fie deblocate rambursarile si pentru POR, in timp ce programele operationale Transporturi si Cresterea Competitivitatii ar putea fi deblocate anul viitor, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, la TVR: Agricultura si energia sunt cele doua motoare care vor asigura cresterea anul viitor

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, unde face un bilant al guvernarii sale, la exat sase luni de la preluarea functiei de sef al Guvernului. Scaderea cresterii previzionate si inflatia au fost produse de un eveniment care nu poate fi imputat nici fostei guvernari, nici actualei guvernari, si anume seceta si productia mult scazuta din agricultura, spus Ponta la TVR. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi un test al capacitatii de a coabita

Premierul Victor Ponta a declarat aseara, in cadrul unei emisiunii TV, ca, din punct de vedere economic, vede anul 2013 un an foarte greu, dar mult mai bun decat 2012, pentru ca nu mai avem campanie electorala, nu mai avem seceta, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi un test al capacitatii de a coabita

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, ca, din punct de vedere economic, vede anul 2013 un an foarte greu, dar mult mai bun decat 2012, pentru ca nu mai avem campanie electorala, nu mai avem seceta. Potrivit premierului, Romania va avea in 2013 o crestere economica de 2,2%, una din cele mai mari din UE, iar motoarele cresterii economice vor fi agricultura si investitiile in energie. Pe de alta parte, cu privire la mandatul solicitat presedintelui Traian Basescu privind reprezentarea Romaniei la urmatorul Consiliul European, Ponta a aratat ca acordarea acestuia poate fi considerat si un test al capacitatii sefului statului de a coabita in interes national si dupa alegeri.

Ministrul Muncii: Pensiile vor fi indexate anul viitor

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, astazi, la Deva, la lansarea candidaturii sale pentru Senat, ca pensiile vor fi indexate anul viitor, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica, transmite Antena3. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )